Πάτρα: «Είναι οικογενειακή ιστορία το ψέμα και...» - Πυρ και μανία ο Ευαγγελάτος για την οικογένεια Πισπιρίγκου

«Σταματάω εδώ γιατί θα παρασυρθώ»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Είναι οικογενειακή ιστορία το ψέμα και...» - Πυρ και μανία ο Ευαγγελάτος για την οικογένεια Πισπιρίγκου

Με τα σχόλια της μητέρας και την αδερφής της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, ιδιαίτερα ενοχλημένος φάνηκε να είναι από τα σχόλιά του ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News μετά τις δηλώσεις πως η 33χρονη ξυλοκοπήθηκε στη ΓΑΔΑ, κάτι που διαψεύσθηκε από τις Αρχές.

Η αγανάκτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για την Πάτρα

«Ακούσατε τι είπε η μάνα; Ότι είδε. Είδε; Γιατί αν είδε πρέπει να το κάνουμε όσο πιο μεγάλο θέμα μπορούμε. Αν όμως δεν είναι έτσι μήπως είναι οικογενειακή ιστορία το ψέμα και σταματάω εδώ γιατί θα παρασυρθώ» είπε εμφανώς ενοχλημένος.

Λίγο αργότερα σχολιάζοντας την εμφάνιση της μάνας και της αδελφής της 33χρονης στη ΓΑΔΑ. «Με ξεπερνάει το ότι τις είδα κουκουλωμένες και τις δύο να τρέχουν να φύγουν από τις κάμερες. Λίγη ώρα πριν είχαν δώσει συνέντευξη στην κάμερα και μετά τρέχανε να φύγουνε από τους δημοσιογράφους. Και πήγαν στη ΓΑΔΑ και είπαν και οι δύο ότι είδαν οι αστυνομικοί την είχαν κάνει μαύρη στο ξύλο. Μια λεπτομέρεια, δεν έχει δώσει καν κατάθεση. Δεν την έχουν ανακρίνει οι αστυνομικοί.

Να μάθουμε από αυτή τη μάνα πού είδε μαυρισμένα τα μάτια να το κάνουμε κόλαση. Αν δεν τα είδε μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα πώς έφτασε η Πισπιρίγκου να σκοτώσει τρία παιδιά» ήταν το επόμενο πολύ αιχμηρό του σχόλιο.

«Δεν κρυβόμαστε από κανέναν!» - Ο Μάνος Δασκαλάκης "σπάει τη σιωπή του" για πρώτη φορά

Έφτασε η στιγμή, που ο πατέρας των άτυχων παιδιών που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Μάνος Δασκαλάκης, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Από την ώρα που μεταφέρθηκε η κατηγορούμενη στη ΓΑΔΑ, όλοι αναζητούσαν και αναρωτιόνταν που ήταν ο πατέρας, και έτσι πριν λίγο μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1, το απόγευμα της Παρασκευής 1/4.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία μου χαμένα παιδιά», ανέφερε αρχικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

και στη συνέχειαπρόσθεσε: «Όσον αφορά την κατηγορουμένη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας, δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», ήταν η σύντομη δήλωση που έκανε κλείνοντας.