Σοφία Καρβέλα: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το γάμο με τον πρώην της - Για ποιο λόγο;

Επανασύνδεση ή κάτι άλλο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Καρβέλα: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το γάμο με τον πρώην της - Για ποιο λόγο;

Με άκρως χιουμοριστική διάθεση, θέλησε η Σοφία Καρβέλα να γιορτάσει την πρωταπριλιά και να "τρολάρει" τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και ίσως πολλοί να έπεσαν στην παγίδα και να την πίστεψαν!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον Θανάση Πανούργια, στις οποίες τους βλέπουμε να είναι ντυμένοι, νύφη και γαμπρός, με πολλούς να πιστεύουν ότι το ζευγάρι επανασυνδέθηκε.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σοφία Καρβέλα από το γάμο της

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει αφού αυτές οι φωτογραφίες είναι από τον γάμο τους που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου του 2014 στη Νέα Υόρκη, δίπλα σε ελάχιστους φίλους.

Σήμερα τo πρώην ζευγάρι θα γιόρταζε την 8η επέτειό του, πριν από λίγους μήνες όμως, η Σοφία Καρβέλα ανακοίνωσε ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι, παρόλα αυτά, οι αναρτήσει της σχεδιάστρια μόδας, αποδεικνύουν την άψογη σχέση που διατηρούν παρά τον χωρισμό.

Ο άντρας που "προξενεύει" η Σοφία Καρβέλα στην Άννα Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα, η οποία πρόσφατα εντοπίστηκε σε δραστηριότητες με τον πρώην της, όπως μας έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι ξεκαρδιστική και ξέρει να αυτοσαρκάζεται, ενώ δεν λείπουν και τα πειράγματα προς την μητέρα της Άννα Βίσση.

Άλλη μία τέτοια στιγμή ήταν και αυτή στην οποία η Σοφία Καρβέλα ανέβασε ένα στόρι στο Instagram δείχνοντας σε όλους με ποιον θα έπρεπε η μαμά της να βγει ραντεβού. Το αστείο, φυσικά, είναι ότι αυτός ο άντρας είναι ο Brad Pitt.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει χωρίσει με την Angelina Jolie από το 2016 και από τότε δεν έχει βρεθεί κάποια να την αντικαταστήσει. Έτσι, η κόρη της Άννας Βίσση βρήκε την ευκαιρία να προτείνει και στους δύο ένα ραντεβού!

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα