Ευχάριστα νέα για την Ρένα Μόρφη - Ανακοινώθηκαν με μια φωτογραφία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για την Ρένα Μόρφη - Ανακοινώθηκαν με μια φωτογραφία

Την Δευτέρα 4/2 θα μεταδοθεί στην ΕΡΤ1 στις 22:00 ένα ξεχωριστό Μουσικό Κουτί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τη Ρένα Μόρφη και με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 40 καλλιτεχνών.

Σκοπός της ειδικής εκπομπής, είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τους άμαχους και τους πρόσφυγες της Ουκρανίας.

Πέρα από το αυτονόητο ανθρωπιστικό έργο της εκπομπής, ώστε να ενισχυθούν οι δράσεις του Ερυθρού Σταυρού, αξίζει να σταθούμε και στη συμβολή των καλλιτεχνών, που θα συμμετάσχουν σόλο αλλά και σε ιδιαίτερα ντουέτα, όπως: Γιάννης Κότσιρας και Γιώργος Περρής, Γιώτα Νέγκα και Μαρίζα Ρίζου, Μίλτος Πασχαλίδης και Νατάσσα Μποφίλιου, Φοίβος Δεληβοριάς και Νεφέλη Φασούλη, Ελένη Τσαλιγόπουλου και Κώστας Λειβαδάς, Λάκης Παπαδόπουλος και Θοδωρής Μαραντίνης, Μανώλης Φάμελλος και Αναστασία Μουτσάτσου.

Σπουδαίες ερμηνείες θα απολαύσουμε από τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Νταλάρα, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Διονύση Σαββόπουλο, τη Μαρία Φαραντούρη και τον Eric Burdon, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σ’ αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

Η οικονομική βοήθεια για την Ουκρανία θα αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου 2022, μέσω των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών της ΕΡΤ, που θα ανακοινώσουν έναν πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό, στον οποίο θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι, είτε μέσω γραπτού μηνύματος, είτε καλώντας από κινητό (με χρέωση 3,29 ευρώ) ή με κλήση από σταθερό τηλέφωνο (με χρέωση 3,14 ευρώ), να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Για όσους επιθυμούν να στείλουν μεγαλύτερο ποσό θα δοθεί και ο τελικός αποδέκτης τραπεζικός λογαριασμός του Ερυθρού Σταυρού. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στη συνέχεια θα διαθέσει το σύνολο του ποσού στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό, για τη στήριξη του ανθρωπιστικού του έργου.

Η Ρένα Μόρφη θέλησε να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους το σημαντικό αυτό γεγονός, κάνοντας ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η φωτογραφία της Ρένας Μόρφη για το Μουσικό Κουτί

Η φωτογραφία της Ρένας Μόρφη για το Μουσικό Κουτί

Η άγνωστη συμμετοχή της Ρένας Μόρφη σε αγαπημένη σειρά του ALPHA

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να γνωρίζει τη Ρένα Μόρφη από τα τραγούδια της και από τις ιστορικές εμφανίσεις που έχει κάνει με την μπάντα Imam Baildi, ωστόσο η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε συμμετάσχει και σε ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ που έχουμε παρακολουθήσει από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο λόγος για το σίριαλ «Το Σόι Σου». Εκεί είχε υποδυθεί μία τραγουδίστρια, τη «Σούλη Ανατολή». Το επεισόδιο είχε προβληθεί το 2008 και η εμφάνισή της, στο πλευρό του «Μπάμπη» ήταν απλά απολαυστική, ενώ φέτος την βλέπουμε στην εκπομπή Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ.

Αυτή δεν είναι η μοναδική απόπειρα της Ρένας Μόρφη στην υποκριτική αφού το 2019 ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του πρωταγωνιστικού της ρόλου στην ταινία Φαντασία του Αλέξη Καρδαρά που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019. Για την ερμηνεία της βραβεύτηκε από την Hellenic Film Society USA (HFS) στη Νέα Υόρκη με το βραβείο «2020 Αlexis Mouyiaris Memorial Award for Βest Performance in an Expo Feature Film».