«Το βλέπαμε να κουνιέται ρυθμικά και...» - Το απίστευτο περιστατικό που έτυχε στην Κοκκίνου

«Μου έχει συμβεί σε βιντεοκλίπ, πριν από 3 περίπου χρόνια»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Το βλέπαμε να κουνιέται ρυθμικά και...» - Το απίστευτο περιστατικό που έτυχε στην Κοκκίνου

Η λαμπερή Έλλη Κοκκίνου, το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Star, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού. Τότε ήταν που η τραγουδίστρια, που πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό, θυμήθηκε ένα ευτράπελο που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τραγουδιού της «Τάξε μου» και λύθηκε στο γέλιο εξιστορώντας το.

Το άγνωστό περιστατικό στο videoclip της Κοκκίνου

«Ένα ευτράπελο από τα πολλά που θα μπορούσα να πω, το οποίο μου έχει συμβεί σε βιντεοκλίπ, έγινε πριν από 3 περίπου χρόνια. Συγκεκριμένα, στο τραγούδι «Τάξε μου» είχαμε πάει με τον σκηνοθέτη και τον βοηθό σκηνοθέτη για κάποια πλάνα οι τρεις μας πάνω σε ένα τζιπ στη Βάρκιζα».

«Έτσι όπως ήμασταν σε ένα βουναλάκι κοντά στη θάλασσα, κοντά σε ένα σημείο που οπτικά ήταν εύκολο να δούμε τι συνέβαινε, ήταν ένα αυτοκίνητο το οποίο βλέπαμε να κουνιέται ρυθμικά και με σταθερότητα. Κάναμε τα πλάνα μας λίγο πιο μακριά και φύγαμε. Ένα από τα πολλά ευτράπελα ήταν αυτό. Ελπίζω να πέρασαν καλά» σημείωσε η Έλλη Κοκκίνου κλείνοντας.

«Όταν έρθει η στιγμή και θέλω να δείξω τον σύντροφό μου, τότε θα...»

Την Έλλη Κοκκίνου συνάντησε η κάμερα του «Πάμε Δανάη» η οποία αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στην Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μίλησε για την καριέρα της, το νέο της τραγούδι, την προσωπική της ζωή, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου. Το “Μου ‘χει στοιχίσει” είναι ένα γυναικείο τραγούδι, γραμμένο από γυναίκα. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να αποστασιοποιηθώ ξανά, κάνοντας λίγα και επιλεκτικά πράγματα. Οι πιο πολλές προτάσεις μού έγιναν τα τελευταία χρόνια και είπα τα περισσότερα όχι.

Έχω αποφασίσει ότι δε θέλω να κάνω ξανά τίποτα που δε μου γεμίζει χαρά την ψυχή. Ιδανικά θέλω να ξανακάνω ‘πάρτι’ και τέτοιες συνεργασίες, ώστε να είμαι κοντά με τον κόσμο. Είμαι φιλική με τους ανθρώπους. Αν νιώσω όμως περίεργα βάζω ένα ‘τζάμι’ μπροστά μου και δεν αφήνω κανέναν να με πλησιάσει», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Για το ξαφνικό πικ που ανέβασε την καριέρα της μίλησε η τραγουδίστρια, υποστηρίζοντας πως τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ήταν αρκετά απόμακρη. «Στο παρελθόν, μόλις είχα γίνει πολύ γνωστή, έμπαινα σε έναν χώρο και από άμυνα ήμουν απόμακρη. Δε θέλω καθόλου τους κόλακες στη ζωή μου, δεν τους αντέχω. Ο πιο αυστηρός κριτής μου έκτος από τη μητέρα μου, είμαι εγώ».

Για τον γιο της τον Αλέξανδρο, η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε: «Ο γιος μου Αλέξανδρος σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου. Ο Αλέξανδρος ακόμα δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου. (Δείτε εδώ τον γιο της Έλλης Κοκκίνου)

Ήμασταν σε ένα πάρτι γενέθλιων και ο DJ έβαζε δικά μου τραγούδια και κάτι θύμισε στον γιο μου η φωνή που άκουσε και μου είπε: “δικό σου είναι το τραγούδι;”. Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του γι’ αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πως είμαι σαν μαμά».

Όσον αφορά τη προσωπική της ζωή η Έλλη πρόσεθσε πως: «Ποτέ δε μου άρεσε να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Όταν ξεκίνησε η σχέση μου, είχε μία ξαφνική προβολή. Μέχρι να συνηθίσω, δεν ήταν το καλύτερό μου. Προσπαθώ να κρατάω τη ζωή μου ακόμα πιο μυστική.

Όταν έρθει η στιγμή που θα θελήσω να δείξω κάποια σχέση μου, θα το κάνω. Αν δεν γνωρίσω όμως έναν άνθρωπο που θα με ιντριγκάρει και θα με ενδιαφέρει πραγματικά, δε θα κάνω κάτι. Προτιμώ να είμαι εγώ καλά και όταν έρθει εκείνη η στιγμή, θα έρθει».

Στο τέλος της συνέντευξης η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε και τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν. «Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο να πάω έξω για φαγητό, να ταξιδέψω. Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία. Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με την Covid».

Όσο για το πώς πέρασε τον χρόνο της στην καραντίνα, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: «Την εποχή του εγκλεισμού έστειλα μία αίτηση στο σύλλογο “Διαβάζω για τους άλλους”, για παιδιά με προβλήματα όρασης. Πήγα εκεί και έγραψα τις ιστορίες της μουσικής. Ήταν ένα βιβλίο με πολλά παραμύθια για παιδιά με προβλήματα όρασης. Ήταν κάτι που με χαροποίησε πολύ. Αισθάνθηκα γεμάτη, δημιουργική και χρήσιμη επειδή έκανα κάτι για τους άλλους».