GNTM 5: Επιστρέφει και φέρνει τεράστιες αλλαγές - Το teaser του νέου κύκλου

Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου φεύγει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
GNTM 5: Επιστρέφει και φέρνει τεράστιες αλλαγές - Το teaser του νέου κύκλου

Είναι πλέον γεγονός πως το GNTM επιστρέφει, αλλά φέρνει και τεράστιες αλλαγές, όπως αποκαλύπτεται στο νέο teaser της σεζόν. Και ενώ οι φήμες οργιάζουν για πιθανή επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο ριάλιτι μοντέλων αλλά και πιθανή εμπλοκή της Βίκυ Καγιά, ξανά στο παιχνίδι, ξεκίνησαν με πυρετώδης ρυθμούς οι δηλώσεις για τον νέο κύκλο.

Ποια αλλαγή θα δούμε φέτος στο GNTM;

Το teaser του παιχνιδιού που ήδη προβάλλεται, ανακοινώνει κάτι που ουσιαστικά υποψιαζόμασταν αλλά και γνωρίζαμε εδώ και καιρό, δηλαδή πως φέτος θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια στο διαγωνισμό, όπως ακριβώς γινόταν και στους πρώτους κύκλους.

Στο πρώτο "ανάμεικτο" είχε κερδίσει ο Ηρακλής και στο τελευταίο η Κυβέλη, ποιος θα είναι ωστόσο φέτος;

«Η απουσία της Βίκυς Καγιά στοίχισε ξεκάθαρα στο ριάλιτι»

Μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Σκουλός όπου προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής 27/3. Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογράφος και κριτής του GNTM αναφέρθηκε για όλους και για όλα καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει ε αν θα αποτελεί μέλος του νέου κύκλου του ριάλιτι μόδας.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όχι δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Δεν έχω μιλήσει με το κανάλι, δεν έχω πάρει τηλέφωνο να μάθω τι γίνεται.»

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μοντέλων τόνισε πως δεν υπάρχει αντικαταστάτης της αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο που θα μπορούσε να σταθεί επάξια στον συγκεκριμένο ρόλο. «Δεν υπάρχει αντικαταστάτης της Βίκυς σε αυτό που κάνει, είναι μία κατηγορία από μόνη της». Μάλιστα, πρώην παίκτες του GNTM φαίνεται να είναι άκρως ερωτευμένοι, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι ακόμη.