Chart Show: «Μπράβο Σοφία!» - Δάκρυσε η Δέσποινα Βανδή με την ερμηνεία της η Βόσσου

«Με συγκίνησες πραγματικά, σε ευχαριστούμε..»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Chart Show: «Μπράβο Σοφία!» - Δάκρυσε η Δέσποινα Βανδή με την ερμηνεία της η Βόσσου

Το βράδυ του Σαββάτου 2/4, η εκπομπή Chart Show με παρουσιάστρια την λαμπερή Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε το κοινό του με τραγούδια που σημάδεψαν τους ακροατές και έγιναν ανάρπαστα τη δεκαετία του 80.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια τότε Σοφία Βόσσου ερμήνευσε το "Για το καλό μου" του Γιάννη Μηλιώκα και η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που το έκανε, πραγματικά έκανε τους πάντες να συγκινηθούν καθώς ήταν περισσότερο θεατρική η ερμηνεία της, σαν να ζούσε το τραγούδι και τους στίχους του.

Συγκλόνισε τον Μικρούτσικο με την ερμηνεία της

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όση ώρα τραγουδούσε η Σοφία έδειχνε να συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στην ερμηνεία και αποθέωνε την άλλοτε σύντροφό του και πολύ αγαπημένο άνθρωπό του πάντα, ενώ όταν τελείωσε σηκώθηκε και την καταχειροκρότησε.

Όταν όμως ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, η Δέσποινα Βανδή έτρεξε να την αγκαλιάσει δείχνοντας φανερά συγκινημένη αφού πραγματικά ήταν πολύ δυνατός ο τρόπος που απέδωσε τους στίχους στη σκηνή.

Η Γερμανού δίνει τη δική της απάντηση στην κόντρα Καλλίρη - Chart Show

Tις τελευταίες δύο εβδομάδες είδαμε την επιστροφή του Chart Show στο μεγάλο κανάλι με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή. Σε γενικές γραμμές τα σχόλια που απέσπασε η ίδια αλλά και το project ήταν θετικά, εκτός από αυτό του Καλλίρη.

Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε πως αδικήθηκε καθώς δεν προβλήθηκε κανένα τραγούδι του και έκανε μια πολύ οργισμένη ανάρτηση. Στην τοποθέτηση αυτή έδωσε την δική της εξήγηση η Βανδή, λύνοντας κάθε απορία του συναδέλφου της.

Με τη σειρά της για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε και η Ναταλία Γερμανού μέσα από το Breakfast at Star, η οποία είχε πρωτοπαρουσιάσει το show και η οποία έχει μια πολύ στενή σχέση με τον Θάνο, ως πρώην του.

«Το απολαμβάνω όπως και όταν το παρουσίαζα. Η Δέσποινα είναι πάρα πολύ καλή. Το δικαιολογώ το παράπονο του Θάνου Καλλίρη, γιατί πιστεύω ότι ο Καλλίρης, ο Μπίγαλης, ο Δάντης, ο Λιβιεράτος και άλλοι, ήταν άτομα που στιγμάτισαν τα 90s. Όμως η εξήγηση που έδωσαν οι άνθρωποι της παραγωγής ίσως εξηγεί κάποια πράγματα».