«Αυτό που είχαν είναι μία αρρώστια, μια...» - "Καταπέλτης" η Τζόυς Ευείδη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

«Ήμασταν συμμαθητές στο Εθνικό με τον...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτό που είχαν είναι μία αρρώστια, μια...» -

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η δημοφιλής και αξιαγάπητη Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε για την αποβολή που έχει βιώσει, απάντησε μεταξύ άλλων, και για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, των οποίων οι δίκες είναι σε εξέλιξη αυτό τον καιρό, λέγοντας πως έπεσε από τα σύννεφα με όλα αυτά.

Όσα ανέφερε η Τζόυς Ευείδη για Φιλιππίδη και Λίγνάδη

Συνεργαστήκατε ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Έχω κάνει μια ταινία, αλλά δεν την θυμάμαι γιατί δεν είχαμε σκηνές μαζί. Είναι από τους ανθρώπους που δεν τον ξέρω καθόλου. Έπεσα από τα σύννεφα με όλα αυτά, δεν ήμασταν ποτέ ούτε στις ίδιες παρέες.

Με τον Δημήτρη Λιγνάδη γνωριζόσασταν;

Ήμασταν συμμαθητές στο Εθνικό, έκτοτε δεν δουλέψαμε ποτέ. Αυτός ήταν στο Εθνικό, εγώ στο ελεύθερο θέατρο, δεν έτυχε ούτε ματιά να διασταυρώσουμε.

Φιλιππίδης και Λιγνάφης στο δικαστήριο

Φαντάζομαι περιμένετε την ετυμηγορία της δικαιοσύνης και για τους δύο;

Τι να πω, είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Άνθρωποι τόσο προικισμένοι, με τις καλύτερες προδιαγραφές να φτάνουν σε αυτά τα επίπεδα. Όλο αυτό οφείλεται στην κατάχρηση εξουσίας. Αυτό που είχαν είναι μια αρρώστια, μια ντόπα.

Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε μαζί τους;

Δεν νομίζω ότι θα δουλέψει ξανά ούτε ο Φιλιππίδης, ούτε ο Λιγνάδης. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όχι να δουλέψουν, αλλά ούτε να πάνε να δουν μια παράσταση. Δυστυχώς για το ταλέντο τους, τελείωσαν ως ηθοποιοί.

Φιλιππίδης και Λιγνάδης έφυγαν μάζι από το δικαστήριο

Την Παρασκευή 1/4, στη συνέχεια της δίκης τους, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασαν μαζί στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Εκεί τους περίμεναν δημοσιογράφοι αλλά και οι απέναντι πλευρά από την κάθε υπόθεση, όπως στον Πέτρο Φιλιππίδη όπου εκεί ήταν για ακόμη μία φορά η καταγγελλουσές του.

Όπως ακριβώς ήρθαν, με τον ίδιο τρόπο έφυγαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Από την κεντρική είσοδο των δικαστηρίων, και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι δύο ηθοποιοί που κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα θα μεταφερθούν και πάλι στον Κορυδαλλό.

Αποχωρούν μαζί Φιλιππίδης και Λιγνάδης

Έξω από το δικαστήριο Φιλιππίδης και Λιγνάδης

Ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης έξω από το δικαστήριο