«Αν ήμουν τέρας ψυχραιμίας θα...» - "Κόλαφος" η Ναταλία Γερμανού για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Αν έχει κάνει το έγκλημα δε θα "μασήσει" με τον ανιχνευτή ψεύδους»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αν ήμουν τέρας ψυχραιμίας θα...» -

Ο Σπύρος Δημητρίου, γνωστός ποινικολόγος, μίλησε την Κυριακή το μεσημέρι 3/4 στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται για τον ανιχνευτή ψεύδους που ζητά από χθες η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας για τον οποίοι κατηγορείται.

Ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε στην εκπομπή πως «Αν έχει κάνει το έγκλημα δε θα "μασήσει" με τον ανιχνευτή ψεύδους», τονίζοντας πως δεν παίζει ρόλο στην αποκάλυψη της ενοχής ή μη κάποιου κατηγορούμενου.

Τι ανέφερε η Ναταλία Γερμανού για τον ανιχνευτή ψεύδους

Τότε τον λόγο πήρε η Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε μιλήσει αγανακτισμένη για την υπόθεση, είπε πως αν και εκείνη ήταν τέρας ψυχραιμίας όπως δείχνει να είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου και είχε το χάρισμα να ελέγχει τους παλμούς της καρδιάς της και να μην ταράζεται με τίποτα, τότε θα ζητούσε και εκείνη να κάνει τεστ ανίχνευσης ψεύδους.

Ο Σπύρος Δημητρίου επίσης υπενθύμισε τα ψέματα που έχει αποδειχτεί πως λέει η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου και το συγγενικό της περιβάλλον θυμίζοντας τις καταγγελίες μητέρας και αδελφής ότι ξυλοκοπήθηκε μέσα στη ΓΑΔΑ, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Τα μηνύματα της Ρούλας στους γιατρούς - Όσα έλεγε για να μην κινήσει υποψίες

Μετά από όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», στο Mega, την Κυριακή 3/4.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ που έχει ασχοληθεί συστηματικά με την υπόθεση της Πάτρας, έχει στη διάθεσή του μία σειρά από τα παραπλανητικά μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς, σε μία προσπάθεια σκηνοθεσίας ώστε να προχωρήσει στο μεγάλο επεισόδιο, την θανατηφόρα ανακοπή της Τζωρτζίνας, και να μην κινήσει υποψίες.

Παράλληλα, ετοιμάζονται την ίδια ώρα τα πορίσματα για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Ως προς το θέμα της σπιτονοικοκυράς, υπάρχουν ορισμένες υπόνοιες, ωστόσο η αστυνομία αναφέρει πως πέθανε από παθολογικά αίτια πράγματι.

Η σπιτονοικοκυρά είχε επικοινωνία με γυναίκες, οι οποίες καταθέτουν τη δική τους μαρτυρία στο «Βήμα» και περιγράφουν όσα γνώριζαν και τι προηγήθηκε του θανάτου της σπιτονοικοκυράς.