«Είμαι μανούλα και παιδεύτηκα πολύ...» - Η μεγάλη συγκίνηση της Ζήνας Κουτσελίνη

«Υπάρχουν και άλλα στοιχεία στη φαρέτρα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι μανούλα και παιδεύτηκα πολύ...» - Η μεγάλη συγκίνηση της Ζήνας Κουτσελίνη

Τη Ζήνα Κουτσελίνη είδαμε την Κυριακή 3/4 να κάνει δηλώσεις στο Τι λες τώρα σχετικά με τις εξελίξεις στην Πάτρα αλλά και το ζήτημα της μητρότητας, που την κάνει να συγκινείται ιδιαίτερα. Η παρουσιάστρια μίλησε αρκετά ανοιχτά για την υπόθεση κάτι που κάνει και στον αέρα της εκπομπής.

Είναι συγκλονισμένη με τα όσα βγαίνουν στο φως ειδικά μετά την δική της δυσκολία να γίνει μητέρα. Σε κάθε περίπτωση παραμένει πιστή στο ρεπορτάζ και περιμένει να αποκαλύψει πολλά νέα στοιχεία στο κοινό.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την κόρη της και την υπόθεση στην Πάτρα

«Είμαι μανούλα και παιδεύτηκα πολύ για να γίνω μανούλα. Η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη το ξέρουν πολύ καλά. Νιώθω ότι δεν έχω λόγια μερικές φορές στην εκπομπή, ότι δεν έχω δύναμη να μοιραστώ αυτό που συμβαίνει. Τη Δευτέρα θα περάσει από τον ανακριτή.

Μακάρι να είναι όλα ένα ψέμα, όμως υπάρχουν τρανταχτά αποδεικτικά στοιχεία που δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης. Και θα δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με τη Μαλένα και την Ίριδα», δήλωσε.

Υπάρχουν και άλλα στοιχεία στη φαρέτρα μας και είναι έτοιμα να βγουν όταν ασκηθούν και άλλες διώξεις. Σας μιλώ για ρεπορτάζ που υπάρχουν καταγγελίες από άλλα πρόσωπα.

Η οικογένεια μας εμπιστεύεται γιατί τους είπαμε ότι θα ακουστεί αυτό που θέλει. Νόμιζαν ότι θα κόβαμε μέρος της συνέντευξης. Εμείς φροντίσαμε και τα 64 λεπτά όσων είπαν να βγουν στον αέρα. Δεν είμαστε με καμία πλευρά. Είμαστε με την αλήθεια αυτών των τριών παιδιών. Ευτυχώς υπήρχαν άνθρωποι που έβγαλαν αυτή την υπόθεση από το μπαούλο, γιατί τα παιδιά κλείστηκαν σε φέρετρα χωρίς να υπάρχει φως».

«Mου αρέσει πολύ το χιούμορ, αυτοτρολάρομαι...» - Θα δούμε την Κουτσελίνη σε lifestyle εκπομπή;

Την Ζήνα Κουτσελίνη εντόπισαν οι κάμερες του Mega Καλημέρα από την οποία κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον στην τηλεόραση. Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα απολαμβάνει αυτή τη στιγμή το κοινό την αγαπημένη παρουσιάστρια και γιατί όχι και στο μέλλον.

Είναι γνωστό πως προτού πάρει την απόφαση να βγει μπροστά, υπήρξε για χρόνια πίσω από τις κάμερες σε πετυχημένες lifestyle εκπομπές. Στο ενδεχόμενο λοιπόν παρουσίασης ενός σχετικού προϊόντος η Ζήνα απάντησε αρνητικά, καθώς είναι απορροφημένη στα κοινωνικά θέματα, που υπηρετεί. Σε κάθε περίπτωση της αρέσει να κάνει περάσματα σε πιο χιουμοριστικές εκπομπές, μόνο όμως στο επίπεδο των εκπλήξεων.

"Είμαι από φύση ψυχαγωγικό παιδί. Mου αρέσει πολύ το χιούμορ, αυτοκανιβαλίζομαι, αυτοτρολάρομαι. Μου αρέσει το lifestyle και το παίζω στα δάχτυλα, αλλά ως κορίτσι πίσω από τις κάμερες. Ως κορίτσι μπροστά από τις κάμερες δεν θα ήθελα να κάνω τέτοια εκπομπή”.