Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Η διαφορά ηλικίας Τανιμανίδη - Μπόμπα! Η Χριστίνα είναι 34 ετών, ενώ ο Σάκης...

Για πόσα χρόνια την περνάει ο παρουσιαστής

Η διαφορά ηλικίας Τανιμανίδη - Μπόμπα! Η Χριστίνα είναι 34 ετών, ενώ ο Σάκης...
News 04.04.2022 09:02
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2015, όταν ο παρουσιαστής είχε βρεθεί στα γραφεία της πολυεθνικής εταιρείας όπου δούλευε τότε η αγαπημένη του.

«Του έκανα ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting, στο πλαίσιο ενός δικού μου project. Αφηγούμαστε πολύ διαφορετικά την ίδια ιστορία εκείνος κι εγώ! Ο Σάκης θα πει ότι έστησα όλη τη δουλειά μόνο και μόνο για να τον βρω! Παρ’ όλα αυτά, ήταν όντως μια επαγγελματική συνάντηση. Εκεί νομίζω πως έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μόλις μιλήσαμε λίγο, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό τον άντρα θα τον παντρευτώ. Αφού χωριστήκαμε, βρήκε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησε να βγούμε», είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα.

Περίπου 3 χρόνια μετά την γνωριμία τους, παντρεύτηκαν στο αγαπημένο τους νησί στην Σίφνο. Πριν από αυτό βέβαια, η Χριστίνα είχε ακολουθήσει τον Σάκη στον Άγιο Δομίνικο ενώ παραιτήθηκε και από τη δουλειά της.

Το 2020 το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα κοριτσάκια του. Μάλιστα, είχαν αποκαλύψει τις δυσκολίες που πέρασαν για να κάνουν παιδιά, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογήθηκε πως απέκτησαν τις μπεμπούλες τους με εξωσωματική - δείτε εδώ όσα είχε πει.

Η διαφορά ηλικίας Μπόμπα - Τανιμανίδη

Σύμφωνα με το διαδίκτυο η Χριστίνα Μπόμπα γεννήθηκε το 1988 άρα είναι 34 ετών, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1981 στη Θεσσαλονίκη και είναι 40 ετών.

Οικογενειακές στιγμές στο σπίτι

Ο Σάκης Τανιμανίδης όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, επιλέγει να είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Έτσι λοιπόν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που ήταν χθες, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πιο τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες κόρες του.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Χριστίνα Μπόμπα να έκαναν μια μικρή απόδραση έως το Παρίσι, ωστόσο και για τους δυο οι κορούλες τους αποτελούν προτεραιότητα.

Έτσι λοιπόν όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού τους – που έχει μετατραπεί σε μια μικρή παιδική χαρά – και διαβάζει παιδικά βιβλία στα δίδυμα κορίτσια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers, πρέπει να ταΐζεις το τέρας» - Απασφάλισε ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης σε μια τρυφερή εμφάνιση με τον πατέρα του - Τον κρατούσε από το χέρι

Share