Πάτρα: «Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι» - Άβολη έναρξη για την Μενεγάκη

«Τι είναι αυτό που συζητάμε;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι» -  Άβολη έναρξη για την Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε έναρξη την Δευτέρα 4/4 με έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο καθώς το ενδιαφέρον της είναι στραμμένο στην υπόθεση της Πάτρας αλλά με διαφορετικό τρόπο από την ματιά των περισσοτέρων. Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει το πως νιώθει με τις εκκωφαντικές εξελίξεις, ωστόσο δε θέλει να καταχράζεται την είδηση.

Έκανε μια πολύ εύστοχη παρατήρηση λέγοντας πως ενώ όλοι ενδιαφερόμασταν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τα θύματα, ξαφνικά ψάχνουμε να βρούμε τον ένοχο στην Πάτρα χωρίς να είναι δική μας αρμοδιότητα.

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη για τις εξελίξεις στην Πάτρα

«Πως είναι δυνατόν να έχουμε αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας τον πόλεμο που γίνεται εδώ δίπλα μας, κάτι που ήταν σοκ για όλους μας. Πως είναι δυνατόν όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα να ψάχνουν να βρουν τη συνέχεια ενός θέματος, που κατά το ήμισυ διαδραματίζεται στην ελληνική τηλεόραση και όλοι οι πρωταγωνιστές και μη της ιστορίας μιλούν. Δεν το έχουμε ξαναζήσει αυτό.

Εγώ δεν θυμάμαι να γίνεται… σαν διάδραση είναι. Συζητάμε σήμερα κάποια πράγματα και γεγονότα που έχουν γίνει και μέχρι να τα συζητήσουμε, την επόμενη ημέρα έρχονται απαντήσεις. Ακολουθούμε ένα σίριαλ συνέχειας και κάθε μέρα λες τι άλλο; Πως θα εξελιχθεί. Δεν είναι τυχαίο, αλλά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση.

Θα ήθελα να έχω απαντήσεις πως είναι δυνατόν όλοι μας να παρακολουθούμε αυτή την ιστορία τόσo πολύ ζεστά, να περιμένουμε να ακούσουμε την κάθε νέα εξέλιξη, όμως μέσα μας βαθιά όλα αυτά που ακούμε μας κάνουν κακό. Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι.

Τι είναι αυτό που συζητάμε; Συζητάμε για ότι χάθηκαν τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα κατηγορείται η μητέρα του παιδιού και περιμένουμε να ακούσουμε και άλλα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Πως σχετίζεται η Ελένη Μενεγάκη με την νεκρή σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού στην Πάτρα

Ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, αυτή την στιγμή βρίσκεται στην ανακρίτρια για να δώσει την δική της κατάθεση (δείτε εδώ βίντεο από τον χαμό έξω από τα δικαστήρια) στο φως της δημοσιότητας έρχονται διάφορα στοιχεία!

Ένα από αυτά εμπλέκει και το όνομα της λαμπερής και αγαπημένης παρουσιάστριας, Ελένης Μενεγάκη. Πως και γιατί γίνεται αυτό;

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού που έχει πεθάνει ήταν καθηγήτρια της Ελένης. Μάλιστα, ντετέκτιβ προσλήφθηκε από τους συγγενείς της πρώτης ώστε να εξιχνιαστεί το που οφείλεται ο θάνατός της (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Ελένη Μενεγάκη πάτρα τραγωδία