H σπάνια εξομολόγηση της Βαλέριας Κουρούπη: «Όταν χωρίσαμε με τον πρώην άνδρα μου, ήταν...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
H σπάνια εξομολόγηση της Βαλέριας Κουρούπη: «Όταν χωρίσαμε με τον πρώην άνδρα μου, ήταν...»

Το απόγευμα της Δευτέρας 4/4 η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή αλλά και για την πορεία της στο θέατρο ενώ μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για το διαζύγιό της και το πώς έφτασε να μένει παρά τον χωρισμό της στο ίδιο σπίτι με τον πρώην άνδρα της. «Με τον Νίκο μέναμε μαζί 20 χρόνια. Ήταν πολύ σημαντικός έρωτας, ο άνθρωπος που με διαμόρφωσε. Δεν μπορείς σε αυτές τις σχέσεις να είσαι σκληρός, είναι σαν να ακυρώνεις τις επιλογές σου και τον εαυτό σου.

Ήταν ωραία από το πρώτο βράδυ που έφυγε, έγινε μαλακά. Όταν έγινε ήταν κάπως λυτρωτικό και είχαμε χρόνο να το επεξεργαστούμε. Είχα δυσκολίες οικονομικά. Είπα ότι μένω με τον πρώην άνδρα μου για να πάρει θάρρος ο κόσμος να βλέπουν ότι συμβαίνει. Μας διευκόλυνε και το σπίτι γιατί δεν μέναμε στο ίδιο δωμάτιο. Έχω χωρίσει εδώ και 3 χρόνια, τα πρώτα 2 μέναμε μαζί».

Οι δηλώσεις της Βαλέριας Κουρούπη

"Έσπασε" την σιωπή της η Βαλέρια Κουρούπη - "Έχω δεχθεί σεξουαλική και λεκτική κακοποίηση"

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα” μίλησε η Βαλέρια Κουρούπη το πρωί της Τρίτης (21/9). Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα μίλησε για το ελληνικό #metoo αλλά και για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει η ίδια.

"Το κίνημα #metoo ήταν μια πολύ ωραία αρχή, οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε. Παρενόχληση έχω δεχτεί, κακοποίηση λεκτική έχω δεχθεί. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν έχω ζήσει έντονη σεξουαλική παρενόχληση που να χρειαστώ να καταγγείλω.

Να καθησυχάσω τους φίλους μας τους σεξιστές ότι δεν μένουμε πια μαζί με τον πρώην συζυγό μου".