MasterChef 6: Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έκανε τα νεύρα «τσατάλια» στο Twitter - Τι συνέβη;

Η επιστροφή του στο ριάλιτι έχει φέρει αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έκανε τα νεύρα «τσατάλια» στο Twitter - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος και στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star καθώς η προηγούμενη εβδομάδα ήταν των μεγάλων επιστροφών όπου μεταξύ άλλων είδαμε τόσο τον Νίκο όσο και την Ελισάβετ να περνούν ξανά το κατώφλι του διαγωνισμού.

Ωστόσο, όπως είδαμε πριν από λίγο, η εβδομάδα για τους διαγωνιζόμενους ξεκίνησε πατροπαράδοτα με ένα Mystery Box αλλά άκρως ανατρεπτικό. Μόλις μπήκαν στις κουζίνες οι παίκτες εκτός από τα κουτιά τους είδαν και παρτέρια στο πλατό και φυσικά πλημμύρισαν από απορίες…

Όλες λύθηκαν όμως όταν είδαν τι κρυβόταν κάτω από το κουτί τους. Ήταν κηπουρικά σύνεργα για να κόψουν τους λαχανικά που θα χρειάζονταν για τα πιάτα τους.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter φάνηκε να μην χάρηκαν ιδιαίτερα με τον Νίκο Ταϊρίδη καθώς όπως θα δείτε παρακάτω μπήκε για τα καλά για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των χρηστών.

Η αποψινή δοκιμασία στο MasterChef 6

Τα επικά σχόλια των Χρηστών στο Twitter

«Είναι η επόμενη μετάλλαξη» - Φωτιά στο Twitter για Γρηγόρη και Μπόμπαινα

Το βράδυ της Πέμπτης 31/3 οι εξελίξεις στο «MasterChef» ήταν καταιγιστικές. Οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει επέστρεψαν για να διεκδικήσουν μία ακόμα θέση στο παιχνίδι. Τελικά 4 από αυτούς κατάφεραν να κερδίσουν και πάλι την πολυπόθητη ποδιά. (Δείτε εδώ ποιοι νέοι παίκτες μπήκαν στο παιχνίδι).

Ωστόσο το Twitter στάθηκε σε δύο μόνο παίκτες. Στον Γρηγόρη που χαράμισε την ευκαιρία που του δόθηκε και στον «Μπόμπαινα».

Εντελώς αλλαγμένοι είναι οι παίκτες που επέστρεψαν στο MasterChef, γιατί ήδη έχουν διδαχθεί πολλά από όσα έχουν δει να λέγονται εκτός διαγωνισμού και αναθεώρησαν τη στρατηγική τους.

Στην δεύτερη μέρα της...δεύτερης ευκαιρίας, η δοκιμασία όριζε να χωριστούν οι παίκτες σε ζευγάρια και να διαγωνιστούν μεταξύ τους. Ο Γρηγόρης είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει το υλικό και έτσι ρίχτηκε στη μάχη της κουζίνας με αντίπαλο τον Νίκο. Ωστόσο οι τηλεθεατές και οι συμπαίκτες του, είχαν διαπιστώσει εξαρχής ότι δεν ήθελε να μπει στο παιχνίδι.

Ωστόσο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου βλέπουμε ότι ο Γρηγόρης έχει και μια τρίτη ευκαιρία για να μπει στο σπίτι, όπως και ο Στέφανος. Κάτι που μας θυμίζει την περίπτωση του Ηλία σε παλιότερο κύκλο του ριάλιτι. Όπως και τότε έτσι και τώρα το Twitter πήρε φωτιά με τις νέες εξελίξεις.