Σασμός: Πολύ γνωστός ηθοποιός επιστέφει στην σειρά - Ξεκινούν τα γυρίσματα

Τα αποκάλυψε όλα στην κάμερα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Πολύ γνωστός ηθοποιός επιστέφει στην σειρά - Ξεκινούν τα γυρίσματα

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός, Σπύρου Πετρουλάκη, όπου τον πέτυχε η κάμερα του Happy Day. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι επιστρέφει στη σειρά.

Επιστέφει ο Δημήτρης Γεωργαλάς στον «Σασμό»

Ο τηλεοπτικός «Κώστας», ο οποίος είναι παντρεμένος με την τηλεοπτική «Άσπα» και της ασκεί βία, θα επιστέψει και θα κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του στα νέα επεισόδια της πετυχημένης σειράς.

«Αύριο είναι το πρώτο μου γύρισμα. Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να δει είναι η Άσπα. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να είναι με την Άσπα ο Κώστας, γιατί νομίζω ότι δεν είναι το σωστό μήνυμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί για το πόσο του ήταν να υποδυθεί έναν τόσο κακοποιητικό ρόλο, που μάλιστα του θύμιζε τον πατέρα του. (Δείτε εδώ τι είχε πει)

Χωρίζουν οριστικά απόψε 5/4 - Θρήνος στον Σασμό

Μπορεί σε λίγο καιρό να δημιουργηθούν δυο νέα ζευγάρια στον Σασμό, ωστόσο, απόψε 5/4 θα παρακολουθήσουμε έναν οριστικό χωρισμό. Η Θοδώρα θρηνεί την απώλεια του αγέννητου παιδιού της και αυτό φέρνει την απόφαση της να απομακρυνθεί από τον Γιώργη.

Επεισόδιο 120

Ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ. Τα πράγματα, όμως, δεν θα έρθουν όπως τα περιμένει. Η κόντρα του Άγγελου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά οδηγείται στα άκρα, και η Στέλλα καλείται να λάβει μια επώδυνη απόφαση.

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει την αιτία της δολοφονίας του πατέρα του, παρ’ ότι ο Αντώνης είναι πεπεισμένος ότι η ομολογία του Αμερικάνου είναι ψεύτικη. Η Θοδώρα ζητά και επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός εξερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας μία ανίερη συμμαχία. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο, θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, και να επανεξετάσει τα όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της…