Ανοιχτά: "Έσκασε" η ανακοίνωση για την εκπομπή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανοιχτά:

Μετά από την αποκαλυπτική συνέντευξη της Χρύσας Ρώπα στην εκπομπή «Ανοιχτά», το βράδυ της Πέμπτης 7/4 η Αννίτα Πάνια θα υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής της την Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός μιλά στην Αννίτα για όλους και για όλα, σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η αγαπημένη ηθοποιός περιγράφει τη μετακόμιση της οικογένειάς της στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών από την Κόρινθο στα Πατήσια, για τη λατρεία στο χορό και φυσικά για τη συμμετοχή της σε μουσικοχορευτικές παραστάσεις από τα δεκαπέντε της χρόνια.

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια θυμάται τα πρώτα της βήματα στο θέατρο, τα 80’s όπως και τη θρυλική εποχή της «βιντεοκασέτας» για να φτάσει στο σήμερα και στις θεατρικές της παραστάσεις αλλά και στις συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές.

Η Ελένη Φιλίνη δε φοβάται να εξιστορήσει προσωπικές ιστορίες με κακοποιητικές συμπεριφορές με θύμα την ίδια, ειδικά στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Περιγράφει, ακόμα, πώς τα μάζεψε και έφυγε από μια παράσταση στην πρόβα τζενεράλε, καθώς γνωστός θεατρικός πρωταγωνιστής της έκοψε το ρόλο της στο μισό.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για την προσωπική της επιλογή, να μην κάνει παιδιά, αλλά και να αποφύγει τον γάμο, παρά τις πιέσεις που είχε κατά καιρούς από τις μακροχρόνιες σχέσεις της.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Σκουρολάκιος, ο Γιώργος Ματαράγκας , η Χόντεν Κέιτ και ο παιδικός της φίλος Σάββας Αντωνιάδης αφηγούνται άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνίστρια την Ελένη Φιλίνη.Τέλος, η δημοφιλής ηθοποιός παίζει ρακέτες με την Αννίτα με στυλ... «80’s Reunion» και πρωταγωνιστές όλους και όλες εκείνες που αγαπήσαμε τη χρυσή δεκαετία. Η συνέχεια....που αλλού; Στην ταράτσα της Αννίτας!

Η Ελένη Φιλίνη στην εκπομπή «Ανοιχτά»

«Κόντεψα να πεθάνω, έζησα από θαύμα» - Συγκλονίζει η Ελένη Φιλίνη

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Ελένη Φιλίνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν κάποια χρόνια, το οποίο μάλιστα κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή με τη συμμετοχή της στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και εκθείασε το νέο πρότζεκτ του Mega.

«Η σειρά αυτή είναι κινηματογράφος. Έχουν προσεχτεί όλες οι λεπτομέρειες. Ο Θοδωρής είναι ιδιοφυία. Ήξερα τις δουλειές του Παπαδουλάκη. Όταν διάβασα το σενάριο και μίλησα μαζί του είπα "ναι αξίζει ο κόπος να το κάνω αυτό. Ένας ρόλος που δεν έχω ξανακάνει, δεν μ’ έχετε ξαναδεί», είπε αρχικά για το Κομάντα και Δράκοι.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας της, είπε: «Κυριολεκτικά κόντεψα να πεθάνω. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι και επειδή δεν το είχα καταλάβει, ίσως και αυτό με έκανε να γλιτώσω. Δεν ήξερα τη σοβαρότητα της κατάστασης».