Η σπάνια αναφορά του Κρατερού Κατσούλη για την προσωπική του ζωή: «Η Άση Μπήλιου το έχει πει...»

«Οι ρωγμές μας είναι πολύτιμες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η σπάνια αναφορά του Κρατερού Κατσούλη για την προσωπική του ζωή: «Η Άση Μπήλιου το έχει πει...»

Το μεσημέρι της Τρίτης 5/4 ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» όπου μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή η οποία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό όσο και για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για το κίνημα #metoo που μέχρι και σήμερα έχει καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος. Οι ρωγμές μας είναι πολύτιμες. Ήταν μια χρονιά μεγάλων αλλαγών και σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Άση Μπήλιου το έχει πει πολύ ωραία, αυτά τα κάνει ο Ουρανός. Το ξέρω και από ζωές φίλων, έρχεται ένα και έρχονται και τα υπόλοιπα.

Πάντα πίστευα ότι ένας ηθοποιός είναι ωραίο να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα. Αυτό που με ιντριγκάρει είναι να υπάρχει κάτι καινούργιο.Συνολικά ήταν 7 χρόνια στις εκπομπές. Δεν πάντα είχα τον ίδιο ενθουσιασμό γιατί όσο πιο πολύ χώρο εκείνο το κομμάτι άρχισε να μικραίνει ο χώρος για την υποκριτική.

Για μένα εξακολουθεί να είναι πιο ενδιαφέρουσα η υποκριτική. Αν υπάρξει μία πρόταση για παρουσίαση εκπομπής άλλου είδους και όχι για πρωινό το συζητάμε. Μιλώντας για το Metoo ανέφερε: «Είμαστε στην κατάσταση που ή θα είσαι με τους καλούς και θα ζητωκραυγάζεις “θάνατος, θάνατος” ή εάν πεις ο,τιδήποτε που μπορεί να φανεί θετικό τότε είσαι ο κακός. Έχουν αντιστραφεί λίγο περίεργα οι όροι».

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη

Η προφητική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τον χωρισμό Καραβάτου - Κατσούλη

Η Άση Μπήλιου γνώριζε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη από πρώτο χέρι μιας και οι τρεις τους συνεργάστηκαν για αρκετά χρόνια στην πρωινή εκπομπή του Star, Στην Φωλιά των ΚουΚου.

Η έμπειρη αστρολόγος πολύ συχνά ενημέρωνε τους δύο παρουσιαστές για τα ζώδιά της, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε μία πρόβλεψη που κανείς δεν περίμενε πως τελικά θα μιλούσε για την ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού.

Η Αφροδίτη αφήνει τα γήινα και φιλικά προς εσάς λημέρια της Παρθένου και τη Δευτέρα 16/8 περνά στον Ζυγό, το ζώδιο που περισσότερο αφορά την καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, παρά τόσο πολύ τον έρωτα. Εκτός αν ο έρωτας στη ζωή σας συγχέεται και με την καριέρα, οπότε εκεί αλλάζει το πράγμα.

Άση Μπήλιου Κατερίνα Καραβάτου

Για τους δεσμευμένους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις σας σε άλλους τομείς να μην σας επιτρέπουν να έχετε όσο χρόνο θέλετε για να τον αφιερώσετε ο ένας στον άλλο. Για τους αδέσμευτους τώρα μπορεί οι γνωριμίες να προκύπτουν είτε στον χώρο της δουλειάς είτε σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις που χρειάζεται να παρευρεθείτε, γι’ αυτό ξανασκεφτείτε το αν μια τέτοια πρόσκληση σας δημιουργεί βαρεμάρα. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στις 19/8 στον τομέα του έρωτα δείχνει ότι ίσως χρειάζεται να κάνετε μια πιο τολμηρή κίνηση ή να πάρετε κι ένα ρίσκο για να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική σας ζωή.