Ελένη Χατζίδου: Η απάντηση "καρφί" για το τέλος της εκπομπής του Ετεοκλή Παύλου

«Τα βάζουμε κάτω, τα ζυγίζουμε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Η απάντηση

Το πρωί της Τρίτης 5/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Ελένη Χατζίδου με αφορμή το ολοκαίνουργιο τραγούδι της καθώς βρισκόταν στα γυρίσματα του νέου video clip της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο τέλος της εκπομπής του συζύγου της.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά πως: «Έχουμε προτάσεις με τον Ετεοκλή για κάτι τηλεοπτικό. Όλο συζητάμε, κάτι χαλάει, συζητάμε ξανά. Τα βάζουμε κάτω, τα ζυγίζουμε. Θέλω να δω τι προλαβαίνω να κάνω. Η ζωή με το μωρό έχει αυξήσει τις υποχρεώσεις. Η εκπομπή του Ετεοκλή στο Open δεν κόπηκε, ολοκληρώθηκε. Δεν ανανεώθηκε. Το καλό είναι ότι υπάρχουν προτάσεις…».

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου

«Μου φαίνεται σαν χτες που ακόμα...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την κορούλα της

H Eλένη Χατζίδου είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και έχει καταφέρει να φτιάξει μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου μια ονειρεμένη οικογένεια. Η τραγουδίστρια έχει παραγκωνίσει τα επαγγελματικά της σε ένα βαθμό, γιατί θέλει να αφιερωθεί στο μεγάλωμα της μικρής Μελίτας

Μέσα από διάφορα posts στο Instagram μας δείχνει η Ελένη τρυφερά στιγμιότυπα από τη ζωή με την κόρη της. Η νέα μανούλα προσπαθεί να βρίσκει τρόπους για να περνάει ευχάριστα η μικρή (δείτε το αυτοσχέδιο παιχνίδι που έφτιαξε για την Μελίτα) και πάντα τους μοιράζεται με τις διαδικτυακές φίλες της. Έτσι αυτή τη φορά, η Χατζίδου έκανε μια ανάρτηση με το πατίνι που αγόρασε για εκείνη και φυσικά έμεινε συγκλονισμένη με το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει!

"Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδάκια μας...
Μου φαίνεται σαν χτες που ακόμα μπουσουλούσε και σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανε πατίνι χωρίς τη βοήθεια μου!
Και χάρηκε τόσο πολύ για το επίτευγμα της...!
Είναι υπέροχο να περνάμε χρόνο με τα παιδάκια μας, είναι υπέροχο να τους δίνουμε τα εφόδια και να προσπαθούν μόνα τους να τα καταφέρουν...
Γιατί η ζωή είναι σαν το πατίνι...τους δείχνεις τον τρόπο, τους δείχνεις το δρόμο και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι τους...?", έγραψε η τραγουδίστρια.