Η Υβόννη Μπόσνιακ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Οι νέες αναρτήσεις της στα social

«Πιστεύω ότι όλα θα είναι τέλεια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Υβόννη Μπόσνιακ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Οι νέες αναρτήσεις της στα social

Το πρωί της Τρίτης 5/4 η Υβόννη Μπόσνιακ ανησύχησε αρκετά τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον λόγο.

Έτσι, η γνωστή σχεδιάστρια ανέβασε στο Instagram λίγες ώρες αργότερα κάποια insta story στα οποία θέλησε να ενημερώσει τους ακόλουθούς της για την κατάσταση της υγείας, δημοσιεύοντας δύο βίντεο, μέσα από τα οποία αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Γεια σας όμορφα παιδάκια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα είμαι καλά, έχω κάνει μία μικρή επέμβαση που έπρεπε να γίνει και πιστεύω ότι όλα θα είναι τέλεια. Είμαι εδώ, θα κάνω σήμερα διακοπές στο νοσοκομείο, θα κάνω και τα beaute μου και βλέπω την κουμπάρα μου, Μαρία Μπεκατώρου. Ευχαριστώ πολύ, φιλιά πολλά»

Οι αναρτήσεις της Υβόννης Μπόσνιακ

Ο λόγος που αποφάσισε να γίνει αιμοδότρια - «Άρχισα να δίνω αίμα όταν έμαθα ότι είμαι...»

Εδώ και αρκετό καιρό η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αιμοδότρια και η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως ακριβώς πήρε αυτήν την απόφαση.

Η όμορφη επιχειρηματίας που ευχήθηκε με μια όμορφη φωτογραφία για τα γενέθλια του Αντώνη Ρέμου, πήγε σήμερα να δώσει αίμα και όπως είπε και η ίδια το κάνει κάθε 6 μήνες, καθώς την κάνει να νιώθει όμορφα όταν προσφέρει στον συνάνθρωπό της.

Η ανάρτηση της Υβόννη Μπόσνιακ

«Άρχισα να δίνω αίμα όταν έμαθα ότι είμαι 0 ρέζους αρνητικό και μου είπαν πόσο σημαντικό είναι να δώσουμε, αν μπορούμε !!! Από εκεί και πέρα πάω κάθε 5-6 μήνες ! Και με κάνει να νιώθω όμορφα … είναι πολύ σημαντικό» !

«Ήρθε πάλι η στιγμή μου για αιμοδοσία ! Αφιέρωσε 10 λεπτά απ’ την ζωή σου και δώσε ζωή σε έναν συνάνθρωπο σου!!»

Υβόννη Μπόσνιακ ο λόγος που αποφάσισε να γίνει αιμοδότρια