Ο Γιώργος Καρκάς ξανά στα σκαλιά του δικαστηρίου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Καρκάς ξανά στα σκαλιά του δικαστηρίου

Ο Γιώργος Καρκάς, που κατηγορείται για τον βιασμό ενός οδηγού ταξί από τον Νοέμβριο του 2018, σήμερα, Τετάρτη 6/4 θα βρεθεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Στο δικαστήριο θα βρεθεί ξανά ο Γιώργος Καρκάς

Ο ηθοποιός είχε αθωωθεί για την κατηγορία αυτή με πλειοψηφία και είχε ζητήσει και δημόσια συγγνώμη μετά την αποφυλάκισή του, αλλά παρόλα αυτά η εισαγγελέας Εφετών, Αρετή Σκαφιδά, άσκησε έφεση και η υπόθεση επανεξετάζεται.

Γιώργος Καρκάς

Η εισαγγελέας, δηλαδή, έκρινε ότι ο ηθοποιός τέλεσε το αδίκημα του βιασμού και πως το πρωτόδικο δικαστήριο εκτίμησε εσφαλμένα τα πραγματικά περιστατικά και τα αποδεικτικά στοιχεία της υπόθεσης. Αναμένεται, λοιπόν, το αποτέλεσμα της σημερινής δίκης.

Ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα εξαιτίας του Γιώργου Καρκά

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 16/2, ο Γιώργος Καρκάς, ώστε να ξεκαθαρίσει την θέση του σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τον Σάκη Ρουβά και τον Δημήτρη Λιγνάδη και την έκταση που πήρε το ζήτημα. Ο ηθοποιός θέλησε να επανατοποθετηθεί πιο συγκεκριμένα αυτή τη φορά, αναφέροντας πως μόνο το δικαστήριο μπορεί να κρίνει τι, τελικά, έχει συμβεί.

Ο Γιώργος Καρκάς, μάλιστα, διαπληκτίστηκε έντονα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος έγινε έξαλλος με τις δηλώσεις του καλεσμένου της εκπομπής και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε.

«Τοποθετήθηκα καθαρά για το αν κάποιος που είναι κολλητός σου φίλος οφείλει να γνωρίζει τι κάνεις τις στιγμές που έχεις τα θεματάκια σου. Ο Σάκης Ρουβάς ίσως να υπονοούσε και μια άλλη επιπρόσθετη αδυναμία του Δημήτρη Λιγνάδη που ίσως να την ήξερε ο ίδιος που ήταν φίλος του. Στάθηκα στο «αν» οφείλει κάποιος να ξέρει, δε σημαίνει ότι κάποιος που είναι φίλος σου ξέρει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρκάς.