Μπέττυ Μαγγίρα: Ευχήθηκε στον Πετρετζίκη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη με τον πιο παράδοξο τρόπο

«Ένα ίσον κανένα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: Ευχήθηκε στον Πετρετζίκη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη με τον πιο παράδοξο τρόπο

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη 6/4 μιας και τα γεννητούρια που θα περιμένουμε στην ελληνική showbiz μετά το καλοκαίρι αυξάνονται. Ο Άκης Πετρετζίκης και η γυναίκα του είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουν μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Το ευτυχές γεγονός θέλησε να σχολιάσει η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με το που μαθεύτηκε, αναφέροντας πως έκαναν την καλύτερη επιλογή, μιας και ένα παιδί είναι σαν να μην υπάρχει κανένα.

Τα σχόλια της Μπέττυ Μαγγίρα μετά την είδηση εγκυμοσύνης της γυναίκας του Πετρετζίκη

«Εγώ ένα πράγμα θα στείλω στον Πετρετζίκη… Άκη μου, ένα ίσον κανένα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στον Άκη Πετρετζίκη για την αποκάλυψη ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς.

Ο Άκης είναι ένας ''χαζομπαμπάς'' και αυτό δεν κρύβεται

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας από τους πολύ φρέσκους μπαμπάδες της showbiz κάτι που ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει πάρα πολύ. Η ζωή του γνωστού σεφ ανατράπηκε πολύ σύντομα όταν μας ανακοινώθηκε έτσι απλά πως όχι μόνο βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και την παντρεύτηκε αλλά και πως θα έχει πολύ σύντομα ένα παιδάκι.

Ο μικρός Αχιλλέας λοιπόν, είναι εδώ και ο Άκης δεν ξεχνά να μας δείχνει μέσα από τρυφερά post στο Instagram πόσο πολύ τον αγαπάει. Βλέπουμε σε κάθε περίπτωση να είναι δοσμένος στον γιο του ενώ παράλληλα προσπαθεί να είναι ενεργός και στα παλιά του καθήκοντα.

Ο Πετρετζίκης λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 7/3 βρέθηκε στις κούνιες μαζί με τον μικρό, ο οποίο έχει μεγαλώσει πολύ. Μπορεί να κάνει τα πρώτα του βήματα και αυτό είναι ακόμα πιο ευχάριστο καθώς οι συνεχόμενες βόλτες είναι γεγονός. Και αφού λοιπόν, πήγαν στο πάρκο, ο σεφ προσπάθησε να κάνει και την καθιερωμένη του καθημερινή γυμναστική. Γιατί όποιος θέλει σε αυτή τη ζωή τα συνδυάζει όλα!

«Πρωινή γυμναστική», έγραψε ο Άκης.

O γιος του Άκη Πετρετζίκη