Καλό Μεσημεράκι: Η Ματίνα Παγώνη κάλεσε τον Μουτσινά για να εμβολιαστεί - Έμεινε κάγελο ο παρουσιαστής

«Ηρέμησε κατ’ αρχήν και πες μου γιατί γκρινιάζεις»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Η Ματίνα Παγώνη κάλεσε τον Μουτσινά για να εμβολιαστεί - Έμεινε κάγελο ο παρουσιαστής

Εδώ και κάποιες μέρες, ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι, σχολιάζει καυστικά το θέμα των πιστοποιητικών και των εμβολίων, φανερώνοντας μία δυσαρέσκεια με τους κανόνες που ισχύουν μέχρι στιγμής. Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4 λοιπόν, μία γνώριμη φωνή ακούστηκε ξαφνικά από το τηλέφωνο για να του λύσει την απορία κι ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε εμβρόντητος.

Η Ματίνα Παγώνει καλεί τον Μουτσινά να εμβολιαστεί

Στην τηλεφωνική γραμμή ήταν η Ματίνα Παγώνη, η οποία κάλεσε επίμονα τον Νίκο Μουτσινά να πάει να εμβολιαστεί για να μη ζητά το πιστοποιητικό νόσησης. «Ηρέμησε κατ’ αρχήν και πες μου γιατί γκρινιάζεις» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά: «Θέλω να καταλάβω ποια είναι η λογική ότι δεν παίρνω δεύτερο πιστοποιητικό από τη στιγμή που κόλλησα… Μην δίνοντάς μου το πιστοποιητικό δεν μπορώ να πω ότι έχω αντισώματα».

«Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς...»

Ο απολαυστικός και ταλαντούχος Νίκος Μουτσινάς, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4 στην γλυκύτατη Ναταλί Κάκκαβα, και την εκπομπή «Όλα Γκουντ» για πολλά και διάφορα (δείτε εδώ τι είχε πει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή του αγανακτισμένος) όπως στην εκπομπή του και στο καλό που του κάνει, ενώ στάθηκε λίγο περισσότερο στο θέμα της υιοθεσίας, αλλά και στη μητέρα του που είχε τεράστια αδυναμία.

«Η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία μου, περνάω καλά πρώτα απ’ όλους εγώ. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, φαίνομαι όταν είμαι καλά και όταν δεν είμαι», είπε αρχικά

Συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό. Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων, το κάνουν αυτό. Επειδή το έψαξα, μου το είπαν. Είναι σαν σεμινάρια που σου κάνουν στη διαδικασία που περιμένεις μέχρι να γίνει η υιοθεσία, αν τελικά γίνει.

Συμβαίνουν πράγματα, συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς και παλιότερα, που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου. Από το να μείνουμε στο γεγονός που είναι συγκλονιστικό κάθε φορά, μπορούμε να πάμε λίγο προς τα πίσω και να δούμε τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτό. Πάλι θα καταλήξουμε στην οικογένεια, είναι το πρώτο κυκλάκι το μικρό, άμα αυτό δεν καθίσει καλά, αυτό θα μεγαλώσει όχι καλά».

«Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου», πρόσθεσε στο τέλος.