After Dark: "Έσκασε" η ανακοίνωση για την εκπομπή - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
After Dark:

Μετά από την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή «After Dark» σειρά έχει να δούμε νέο καλεσμένο στο πλατό. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 23:00 στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς συναντά τον κορυφαίο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους για μια μοναδική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Ο Γιώργος Θεοφάνους κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και αποκαλύπτει στον Θέμη πως ξεκίνησε να γράφει μουσική πριν καλά καλά μάθει να διαβάζει. Επίσης, μιλάει για την αποδοχή του πατέρα του την οποία δεν κατάφερε όμως να κερδίσει όσο έγραφε «μοντέρνα» μουσική, ενώ αναφέρεται και στα δύσκολα χρόνια του πολέμου στην Κύπρο.

Ακόμα, συζητάνε για τη μουσική επικαιρότητα και τη μεγάλη τηλεοπτική πορεία του Γιώργου Θεοφάνους, από τα talent shows έως και την παρουσίαση. Ο πετυχημένος μουσικοσυνθέτης εκφράζει στον Θέμη την αγάπη του για τα νέα ταλέντα, καθώς ο ίδιος διδάσκει μουσική σε νέα παιδιά, αλλά και τους προσφέρει ένα βήμα μέσα από την τηλεοπτική μουσική εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα», που ο ίδιος παρουσιάζει.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το παιχνίδι από το «After Dark»! Θα δαγκώσει τελικά, ο Γιώργος τη γλώσσα του στο παιχνίδι που του ετοίμασε ο Θέμης; Λίγο πριν το τέλος, υποδέχονται τον καλό φίλο και συνεργάτη του Γιώργου Θεοφάνους, τον Θάνο Παπανικολάου, για να μιλήσουν για την πολύχρονη σχέση τους, αλλά και για να δώσουν τις δικές τους συμβουλές στα νέα παιδιά που ονειρεύονται να μπουν στη μουσική βιομηχανία. Αμέσως μετά, ο Γιώργος θα καθίσει στην κόκκινη καρέκλα του Θέμη για έναν δυνατό γύρο εξομολογήσεων! Θα είναι, άραγε, απόλυτα ειλικρινής;

Το τρέιλερ της εκπομπής «After Dark»

«Ο πόλεμος είναι μια τηλεθέαση, με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό»

Το μεσημέρι του Σαββάτου 26/3 ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης θέλησε να αναφερθεί τόσο για την μουσική εκπομπή του στο Open όσο και για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς όπως τόνισε τον έχει βιώσει και εκείνος στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο πόλεμος είναι μια τηλεθέαση. Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Είμαστε για πολύ ξύλο οι άνθρωποι. Όλο αυτό μου θυμίζει την ταινία Truman Show με το υπέροχο φινάλε. Με το που τελειώσει ο πόλεμος με τον Πούτιν θα αλλάξουμε κανάλι; Μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο, πεθαίνουν άνθρωποι, διαλύονται οικογένειες.

Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με τον πόλεμο, τον έχω περάσει τον πόλεμο στο πετσί μου. Ήμουν πέντε χρονών στον πόλεμο με τους Τούρκους. Έχω περάσει μέρες και νύχτες στα καταφύγια, να χάνω ανθρώπους γύρω μου. Δεν πρέπει να το ζούμε αυτό σήμερα».