Λούκας Γιώργκας για την συμμετοχή του στο X-Factor «Σε καμία περίπτωση δεν είχα στο μυαλό μου όσα θα ακολουθούσαν»

«Δεν ξέρω κατά πόσο η θέση έχει σημασία πέραν του γοήτρου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λούκας Γιώργκας για την συμμετοχή του στο X-Factor «Σε καμία περίπτωση δεν είχα στο μυαλό μου όσα θα ακολουθούσαν»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4 μέσα από την εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Λούκας Γιώρκας ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. (Δείτε επίσης εδώ τι έχει αναφέρει και για την σύντροφό του)

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να αναφερθεί για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας καθώς τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο «X-Factor» αφού ήταν και ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού .

Έτσι, ο ίδιος ανέφερε πως: «Σε καμία περίπτωση δεν είχα στο μυαλό μου όσα θα ακολουθούσαν μετά το X-Factor. Ήταν η πόρτα που άνοιξε για να μπω σε αυτόν τον χώρο. Πλέον είναι ο μοναδικός δρόμος για να κάνει ένα παιδί πιο γρήγορα βήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο η θέση έχει σημασία πέραν του γοήτρου. Η πορεία που ξεδιπλώνεται μπροστά σου μετά έχει την ίδια αφετηρία. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Φοίβο με το τραγούδι «Αν μ αγαπάς». Σου εμπνέει μια σιγουριά», ανέφερε αρχικά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κατάφερε η μητέρα μου με 4 γιους. Ήμασταν άτακτα παιδιά, αλλά τώρα της φερόμαστε «βασιλικά». Είμαι μακριά από την οικογένειά μου 17 χρόνια. Μεγαλώσαμε χωριστά και μου λείπουν. Οι γονείς μου είναι η δύναμη μου. Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Εγώ ως πρωτότοκος αποτέλεσα παράδειγμα προς μίμηση εν αγνοία μου», πρόσθεσε.

«Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Εγώ ως πρωτότοκος αποτέλεσα παράδειγμα προς μίμηση εν αγνοία μου. Πολλές φορές έχω πει ότι υπήρξα άσχημο παράδειγμα για τα αδέλφια μου, γιατί όταν έκανα τις επαναστάσεις μου έβλεπαν. Για τα καλά που πράττω έχουν την ευθύνη οι γονείς μου. Όταν παρεκτρέπομαι την έχω εγώ»

Οι δηλώσεις του Λουκά Γιώρκα

«Φοβάμαι πολύ τηλεοπτική έκθεση πια»

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε όταν βγήκε ξαφνικά στον χώρο της showbiz, μιας και δεν ήταν προετοιμασμένος για την έκθεση που τον περίμενε.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία του, μίλησε για το ενδεχόμενο να ξαναπάει στη Eurovision, για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του καθώς και για τη σχέση του με τον Θεό.

Λούκας Γιώρκας The 2night Show

«Δεν ξέρω αν αυτό το πράγμα μπορεί να επαναληφθεί. Ποτέ δεν λέω ποτέ αλλά τη φοβάμαι την πολύ τηλεοπτική έκθεση πια. Σου δίνει μύτες σαν καρδιογράφημα αλλά είναι καταδικασμένο να πας προς τα κάτω.

Είμαι ένας πολύ εξωστρεφής άνθρωπος και ο τρόπος που μπήκα στα πράγματα με μάζεψε κι έπρεπε με κάποιον τρόπο έπρεπε να ξεσπάσω. Δεν είχα εθισμούς αλλά έκανα κινήσεις σπασμωδικές. Όταν το έπαθα εγώ τα πράγματα δεν είναι όπως τώρα, σε έλεγαν τρελό.

Υπήρξα πολλά χρόνια εγκλωβισμένος μέσα μου για το τι σημαίνει εκκλησία και θρησκεία. Τώρα, η πίστη μου είναι σε όλα παρούσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.