Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να παίξω αυτό που έπαιξε ο Λιάγκας» - Η Καινούργιου ''καρφώνει'' το Πρωινό

Σχετικά με το βίντεο από τα γενέθλια των κοριτσιών στην Πάτρα

«Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να παίξω αυτό που έπαιξε ο Λιάγκας» - Η Καινούργιου ''καρφώνει'' το Πρωινό
News 07.04.2022 11:47
Από Ελένη Μήτση

Το πρωί της Πέμπτης 7/4 μεταξύ των θεμάτων, που σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Kατερίνα αφιέρωσε αρκετό από τον τηλεοπτικό της χρόνο σε θέματα, που αφορούσαν την Πάτρα. Μεταξύ των πολλών σε κάποιο σημείο στάθηκε στην εκπομπή που έχει απέναντι της το Πρωινό.

Την προηγούμενη ημέρα ο Λιάγκας και η Σκορδά έπαιξαν ένα βίντεο με τα τρία νεκρά κοριτσάκια, που τους προκάλεσε τεράστια συγκίνηση. Η Κατερίνα λοιπόν, χωρίς εμμονική διάθεση στους συναδέλφους της δήλωσε πως δε θα έπαιζε ποτέ κάτι τέτοιο. Η θέση αυτή ωστόσο «δεν έκανε» στον Ανδρέα με αποτέλεσμα να τους πάρει λίγα λεπτά, η μεταξύ τους συνομιλία.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για βίντεο που έπαιξαν στην Πρωινό του Αντ1 με την Πάτρα

«Συμφωνώ μαζί σας, έχετε δίκιο. Ευχαριστώ που το είπατε. Θα σας πω κάτι, χθες είδα και τον Λιάγκα απέναντι που έβγαλε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας και οι άνθρωποι συγκινήθηκαν πραγματικά. Και λέω ότι δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να το κάνω αυτό, να το παίξω. Βέβαια, θέλω να σας πω ότι είναι στοιχεία του ρεπορτάζ και παίζουν παντού. Από την άλλη, αν θέλετε την άποψή μου, διαφωνώ».

«Το συλλογικό θυμικό νιώθει προδομένο. Με τέτοια βίντεο το ρίχνουμε στα τάρταρα. Με αυτή την έννοια συμφωνώ με τους προλαλήσαντες» θέλησε να σχολιάσει με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τότε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Κ.Κ.: Αντρέα μου, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει και μια ομάδα από πάνω.

Α.Μ.: Τη γνώμη μας λέμε, καλά κάνει η ομάδα και το παίζει.

Δ.Σ.: Το ότι είμαστε σε μια εκπομπή δεν μας στερεί το δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας.

Κ.Κ.: Βρε Χάρη μου, κάνεις νοήματα σε εμένα; Πρέπει να βοηθήσεις τον Αντρέα που δεν φοράει ακουστικό.

Α.Μ.: Μια φράση είπα, μη το κάνουμε θέμα.

Κ.Κ.: Το ξέρω αγάπη μου, απλά δεν επικοινωνείς εσύ με τους πάνω. Δέχομαι μια πίεση και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Αυτό ζητάω, ευχαριστώ.

Α.Μ.: Αν απ’ όλα αυτά φταίει η φράση μου, να κατεβάσω ρολά.

Κ.Κ.: Αντρέα μου, δεν είναι με εσένα.

Α.Μ.: Δεν τραβάω κανένα ζόρι.

«Ό,τι είπαν ότι δεν έγινε...έγινε! Άρχισε να φωνάζει και..» - Μαρτυρία σοκ για την Πισπιρίγκου από συγκρατούμενη της

Τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο δικηγόρος της ετοιμάζουν αίτηση αποφυλάκισης μία συγκρατούμενη της μίλησε για τα όσα βιώνει η γυναίκα τις πρώτες ώρες στις φυλακές. Μια γενική εικόνα της συμπεριφοράς της αλλά και της ψυχολογικής της κατάστασης ακούσαμε το πρωί της Πέμπτης 7/4 μέσα από το Super Kατερίνα.

Πιο αναλυτικά, η μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της λέγεται πως είναι μια χαρά και μάλιστα προαυλίζεται μόνη της χωρίς να θέλει παραπάνω επαφές με την τις υπόλοιπες γυναίκες. Όσο για τα όσα ακούγονται για ξυλοδαρμό και βίαιες συμπεριφορές δεν συνέβησαν, απλώς η Ρούλα έχει φύλακα για αποτροπή τέτοιων σκηνικών.

«Την βάλανε στην ΣΤ’ είναι φάτσα από εκεί που είναι η 17η Νοέμβρη κάποιοι από αυτούς, δηλαδή είναι ακριβώς φάτσα. Είναι μόνη της στο κελί, δεν υπάρχουνε πολλά πολλά ούτε της φωνάξανε που λένε οι άλλες και… αυτά είναι μετά συγχωρήσεως αρλούμπες. Σιγά τώρα, εδώ ωραία άσ’ την εκεί μέσα θα είναι θα κάτσει κάμποσους μήνες μέχρι να γίνει η δίκη της, μόνη της είναι στο κελί, την φυλάν απ’ έξω, ναι… ναι είναι σωφρονιστικός και την φυλάει βλέπει, παρακολουθεί, ανοίγει και το πορτάκι.

Αυτή τρώει κανονικά, δεν φαίνεται ότι έχει πέσει και στην κατάθλιψη τη μαύρη, τουλάχιστον αυτό… έτσι μας λένε εμάς και το ξέρουμε και βγαίνει ήδη… και κάποια στιγμή βγήκε εχθές. Μόνη της είναι σε έναν χώρο στο προαύλιο και προαυλίζεται. Είναι μόνη της, δεν έχει με καμία επαφή.

Ούτε καμία της φώναξε και της είπε κάτι, όχι, όχι. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή την φυλάνε, είναι κι άλλες μόνες τους δεν είναι ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη μεταχείριση, όχι καθόλου. Είναι και κάποιες άλλες μόνες τους για διάφορα θέματα και για ψυχολογικά. Δεν είναι απομόνωση μη νομίζετε ότι την έχουν βάλει και… προστασία είναι μη τυχόν και κάνει κάτι αυτή στον εαυτό της γιατί οι άλλες δεν θα δώσουν τώρα σημασία ακούστε που σας λέω.

Γι’ αυτό και την φυλάει πάντα ένας υπάλληλος απ’ έξω. Και να σου πω και κάτι; Αυτό που λένε ότι δεν έγινε, ότι φώναξε και άρχισε να χτυπιέται και να κάνει μόλις μπήκε μετά από καμιά ώρα μιάμιση αφού είχε πάει είχε δώσει τα πράγματά της, είχε πάρει τη φόρμα της και όλα τα απαραίτητα, τα μαξιλάρια και τα λοιπά από τη διεύθυνση τέλος πάντων. Αυτό που έγινε και άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει και λένε ότι δεν έγινε, έγινε!

Έγινε, το κάνουν πολλές γιατί συνειδητοποιούν μόλις μπουν μέσα στο κελί ότι πια τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα πιστεύανε. Εκεί αρχίζεις και βλέπεις τι σε περιμένει και τι ακριβώς συμβαίνει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στον αέρα της Super Κατερίνα - «Κάνεις νοήματα σε εμένα;»

Τραγωδία Πάτρα: Απομονωμένος από όλους ο Μάνος Δασκαλάκης - Επικοινωνεί μόνο με το δικηγόρο του

Share