Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Με τρεμάμενη φωνή Λιάγκας και Σκορδά

Το ανατριχιαστικό βίντεο από τα γενέθλια της Τζωρτζίνας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Με τρεμάμενη φωνή Λιάγκας και Σκορδά

Ένα βίντεο από προηγούμενα γενέθλια της Τζωρτζίνας προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (6/4) στην εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να μην μπορούν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους.

Όλη η ομάδα του Πρωινού, παρακολούθησε παγωμένη το στιγμιότυπο του κοριτσιού, η μητέρα του οποίου έχει προφυλακιστεί αυτή τη στιγμή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες δε δίστασε να ξεσπάσει κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορώντας την πως ενώ έχει θάψει τρία παιδιά, αυτό που την ενδιαφέρει είναι το διαζύγιό της με τον Μάνο (δείτε εδώ την οργισμένη αντίδρασή του).

Η συγκίνηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά με το βίντεο της Τζωρτζίνας

«Αυτό το κοριτσάκι τώρα που βλέπουμε μας λένε πως μπορεί να το έχει σκοτώσει η μαμά του. Δεν το φαντάζεσαι, δεν πάει το μυαλό σου», είπε με τρεμάμενη φωνή η Φαίη Σκορδά, ενώ και ο Βαγγέλης Περρής ξέσπασε σε κλάματα.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για τον Μάνο Δασκαλάκη

Για τις σημερινές εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, κάλεσε το πρωί της Τρίτης 5/4 ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», τον πατέρα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, Μάνο Δασκαλάκη, ωστόσο ο ίδιος δεν απάντησε.

Ο παρουσιαστής ανέφερε τότε πως όταν κάποιος καλέσει τον Μάνο ακούει ένα λαϊκό τραγούδι και αυτό δεν είναι άλλο από το κομμάτι του Νικηφόρου, «Έτσι και σε έβλεπα», και ακολούθησε σχολιασμός όπως ήταν φυσιολογικό, με τον παρουσιαστή να καταδικάζει το γεγονός.

«Μπορεί ο άνθρωπος να το έχει ξεχάσει. Τον εαυτό σου δεν τον έχεις πάρει ποτέ για να ξέρεις πως παίζει αυτό το τραγούδι», τόνισε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού».

«Έχουν πεθάνει τα παιδιά σου και βάζεις ringtone στο κινητό; Δεν είναι ποινικά κολάσιμο, ανθρώπινα μου κάνει εντύπωση...Εγώ τους χαίρομαι, μπράβο τους!» πρόσθεσε σε έντονο τόνο ο Γιώργος Λιάγκας μεταξύ άλλων.