Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πέφτει στα πατώματα και συναρμολογεί το καρότσι της κόρης του

Όλα δείχνουν πως θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πέφτει στα πατώματα και συναρμολογεί το καρότσι της κόρης του

O Γιώργος Πυρπασόπουλος πετάει σε πελάγη ευτυχίας, αφού την Τετάρτη 6/4 έκανε την πιο ευτυχισμένη ανάρτηση της ζωής του. Η γυναίκα του γέννησε μια υγιέστατη κορούλα και έτσι πια αποκτά την πιο σημαντική ιδιότητα στη ζωή, αυτή του πατέρα.

Και μιας και είναι ενθουσιασμένος με αυτά τα νέα σίγουρα τις πρώτες ημέρες δεν θα έχει τη συγκέντρωση να κάνει ετοιμασίες. Τα είχε φροντίσει όλα από πριν καθώς βρήκαμε βίντεο με τον ηθοποιό να συναρμολογεί το καρότσι, που θα πηγαίνει βόλτες την κόρη του.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος φτιάχνει το καροτσάκι της κόρης του

Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Πυρπασόπουλου λίγο πριν γίνει μπαμπάς

Το Σαββάτου 20/3, ήταν καλεσμένος στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» ο αγαπητός από το κοινό ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος και μίλησε για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, δηλαδή αυτή που διανύει αυτό τον καιρό.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, και μίλησε για το πώς νιώθει, για τις σχέσεις που διατηρεί με την οικογένεια του αλλά και πότε αυτός και η σύζυγός του περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους.

«Ψυχολογικά είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, νιώθω ώριμος. Ξέρω τι θέλω και για μένα νιώθω μια σιγουριά για μένα, οπότε ήρθε η ώρα. Γενικά μάλλον πρέπει να έρθει η ώρα σου. Είχε περάσει από το μυαλό μου και όταν ήμουν πιο νέος αλλά προφανώς δεν ήμουν έτοιμος» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Μαζί με τη βοήθεια της συζύγου μου όλα θα πάνε καλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαι γιατί αγχώνομαι. Είναι ο άνθρωπος μου, η σύντροφός μου» συμπλήρωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός. Επιπλέον, σχετικά με την οικογένειά του εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ δεμένος και οι σχέσεις του με όλα της τα μέλη είναι πολύ καλές ενώ πρόσθεσε:

«Ωστόσο θα την ήθελα την οικογένειά μου πιο κοντά και πιο δεμένη». Τέλος, αποκάλυψε μέσα στην τρελή χαρά ότι το μωράκι του πρόκειται να γεννηθεί σε λιγότερο από ένα μήνα.