«Μέσα στην ομοσπονδία γίνονται πολύ...» - Ο Γιωρίκας ''άστραψε και βρόντηξε'' για το χώρο της πάλης

Σκέφτεται να παρατήσει τον αθλητισμό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μέσα στην ομοσπονδία γίνονται πολύ...» - Ο Γιωρίκας ''άστραψε και βρόντηξε'' για το χώρο της πάλης

O Γιωρίκας Πιλίδης αποτελεί μια πολύ αγαπητή φυσιογνωμία ανθρώπου, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5. Από την αποχώρηση του και μετά, τον έχουμε δει σε αρκετές δηλώσεις του και έτσι την Πέμπτη 7/4 αποφάσισε να δώσει άλλη μια ειλικρινή συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Μεταξύ των όσων μοιράστηκε, στάθηκε στο άθλημα που ακολουθεί και με πολλές δυσκολίες υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Γιωρίκας έχει ξανά πετάξει καρφιά για την ομοσπονδία πάλης και μάλιστα αυτή τη φορά τόνισε πως αν δεν είχε δικό του, ξεχωριστό χορηγό θα είχε απομακρυνθεί από τον χώρο.

Τα καρφιά του Γιωρίκα Πιλίδη για την Ομοσπονδία Πάλης

«Δόξα τω Θεώ έχω το χορηγό μου που με στηρίζει πάρα πολύ, αλλά μέσα στην ομοσπονδία γίνονται πολύ άσχημα πράγματα. Το λέω με λύπη και στεναχώρια γιατί έχουν φύγει 20 αθλητές από αυτό το άθλημα γι’ αυτούς τους λόγους. Ήμουν κι εγώ έτοιμος να τα παρατήσω, αν δεν είχα το χορηγό μου θα τα είχα παρατήσει», είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Πριν μπω στην κλινική...» - Ο Γιωρίκας μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του

Λίγες μέρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όσο καιρό ήταν μέσα στο Survivor 5 και στο πόσο πολύ υπέφερε λίγο πριν από αποχωρήσει.

Όπως εξήγησε ο νεαρός αθλητής, τον τελευταίο καιρό, πριν μεταφερθεί στην κλινική και αποφασίσει να φύγει από το παιχνίδι περνούσε πολύ δύσκολα και μάλιστα δεν μπορούσε καν να κοιμηθεί το βράδυ.

«Το είχα πει στα παιδιά ότι όταν μπω στον στίβο μάχης θα τα δώσω όλα κι αν τύχει και δεν μπω στον στίβο θα φύγω.

Τις τελευταίες δέκα μέρες ήμουν με παυσίπονα πριν μπω στον στίβο. Δεν ήθελα να εκφράσω όλα τα συναισθήματά μου. Είδα ότι ο Σοϊλέδης το χαίρεται, εντάξει όπως το ζει ο καθένας. Το είπα στα παιδιά ότι για εμένα ήταν άχρηστο το να ουρλιάζουμε. Η κάθε κίνησή μας παραπάνω ήταν εις βάρος μας. Η Μυριέλλα αντιδρούσε σε αυτό.

Προσπαθούσα να μην δείχνω ότι υποφέρω και δεν ήθελα να το μεταφέρω στα παιδιά. Πριν μπω στην κλινική ήμουν χάλια, δεν κοιμόμουν καθόλου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιωρίκας Πιλίδης.