«Μου είχε ζητηθεί να φάω κρέας και...» - Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκαλύπτει για ρόλο του

«Τους είπα να βάλουν κάτι ψεύτικο ή πλαστικό, δεν υπάρχει περίπτωση να φάω κρέας»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μου είχε ζητηθεί να φάω κρέας και...» - Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκαλύπτει για ρόλο του

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» το μεσημέρι της Πέμπτης 7/4, έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Οι γείτονες από πάνω» στην οποία πρωταγωνιστεί, για ένα απρόοπτο που του έχει συμβεί πάνω στη σκηνή, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται ποτέ να φάει κρέας.

Πρόσφατα μάλιστα είχε αναφερθεί και στην εμπειρία του από το Survivor, και τι αποκόμισε από αυτή φεύγοντας από εκεί.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά

«Υποδύομαι τον ενοχλητικό γείτονα που κάνει πολλή φασαρία όταν κάνει σεξ. Η παράσταση έχει ωραία μηνύματα για τις σχέσεις των ανθρώπων», είπε αρχικά ενώ συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έχω μείνει σε πολυκατοικία που ο τοίχος ήταν σαν χάρτινος, άκουγα τα πάντα λες και μέναμε όλοι μαζί σε κοινόβιο. Δεν έχω ακούσει γείτονες να κάνουν σεξ, έχω ακούσει όμως τσακωμούς.

Μου έχει σκιστεί το παντελόνι στη σκηνή, έπεσε κάτω, ο κόσμος γελούσε και σταματήσαμε για λίγο την παράσταση. Μου έχουν τύχει επίμονοι θαυμαστές να με κυνηγάνε, αλλά το διαχειρίστηκα, δεν πήγα στην αστυνομία». Κλείνοντας, ο Γιώργος Κοψιδάς απάντησε: «Μου έχει ζητηθεί σε ρόλο να φάω κρέας και αρνήθηκα. Τους είπα να βάλουν κάτι ψεύτικο ή πλαστικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να φάω κρέας. Εξάλλου υπάρχουν πια τόσα υποκατάστατα που είναι ίδια με κρέας».

«Θα το αναγνώριζα αν...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε το πρωί της Παρασκευής 29/3 ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρώτη του δουλειά στο Δήμο Παπάγου, αλλά και για την προσωπική του ζωή, κάνοντας μάλιστα και μία αποκάλυψη. (δείτε εδώ παλαιότερη ενόχληση του από δημοσιογράφο)

«Έγινα ηθοποιός στα 28 μου, ήμουν ντροπαλός, ούτε στα οικογενειακά βίντεο δεν έμπαινα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στον Δήμο Παπάγου που μαζεύαμε κλαδιά και κορμούς με το σκουπιδιάρικο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε: «Παλιότερα ήμουν με μία γυναίκα η οποία ήταν έγκυος και περάσαμε όλη τη φάση μαζί και είδα ότι μπορεί να γίνω κάλος πατέρας. Ήμουν πολύ ερωτευμένος, ήταν ήδη έγκυος από την προηγουμένη σχέση της και αν μου ζητούσε να το αναγνωρίσω θα το έκανα. Έχω κάποια στάνταρντ εμφανισιακά για τις γυναίκες και θέλω να γελάω με την σχέση μου».

Όσο για το αν έχει υποστεί bullying, ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ξεκάθαρος: «Έχω υποστεί bullying για την εμφάνισή μου».