Άλλος άνθρωπος η Super Κική - Αποκάλυψε την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Super Κική - Αποκάλυψε την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Η Super Κική διαθέτει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Ελληνικό Instagram καθώς μπορεί να θεωρηθεί μια από τις πιο γνωστές Infuencer, δείτε την επίσης εδώ πως ήταν πριν γίνει διάσημη.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες η ίδια γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό της την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, την είχαμε συνηθίσει με το έντονο μπλε χαρακτηριστικό μαλλί ωστόσο όλο αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Μέσα από insta stories την βλέπουμε να έχει αποκτήσει μαύρα μαλλιά. Όπως ήταν λογικό τα σχόλια πήραν "φωτιά" μιας και κανένας ακόλουθός της δεν περίμενε την συγκεκριμένη αλλαγή.

Η εντυπωσιακή αλλαγή της Super Κικής

Super Κική

Η αλλαγή της Super Κικής

Οι δηλώσεις της Super Κικής για τη διαρροή ροζ βίντεο με το όνομά της: «Δυστυχώς δεν...»

Η super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με ένα revenge porn που έχει βγει στην επιφάνεια καθώς κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει το όνομά της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει χαρακτηριστικά πως δεν είναι η ίδια στο βίντεο αλλά μια κοπέλα που της μοιάζει πάρα πολύ. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Έχει βγει ένα βίντεο που είναι μια κυρία και κάνει στοματικό σε ένα άλλο κύριο και νομίζετε πως είμαι εγώ, γιατί όντως μου μοιάζει πάρα πολύ το προφίλ.

Παιδιά ένα θα σας πω. Μακάρι να ήμουν εγώ και να είχα τέτοιο σώμα και ας με βλέπατε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε τς@ντες. Μακάρι Παναγία μου. Δυστυχώς δεν είμαι εγώ, μη χαίρεστε». Από την άλλη, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ισπανία με αφορμή τα γυρίσματα που κάνει ο Τζέιμς Καφετζής για την ταξιδιωτική εκπομπή.

Η ανάρτηση της Super Κικής για το ροζ βίντεο