Ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη μεγάλωσε και είναι κούκλος - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πιο χαρούμενοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη μεγάλωσε και είναι κούκλος - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Βασίλης Λαζαρίδης έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον είναι ένας κούκλος. Όπως είναι λογικό οι δυο τους είναι αρκετά δεμένοι καθώς μάνα και γιος βγαίνουν αρκετά συχνά μαζί.

Έτσι λοιπόν, η κάμερα του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε σε μια βόλτα όπου όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες και οι δυο χαμογελούν αρκετά ενώ αν προσέξετε από την ενδυμασία τους έχουν βγει για μια χαλαρή βόλτα.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό την ήθελαν να είναι πολύ καλά στα προσωπικά της καθώς της "χρέωσαν" πως είναι μαζί με τον Βαλάντη, κάτι ωστόσο που ο πρώην παίκτης του Survivor 5 διέψευσε.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Πόπης Μαλλιωτάκη με τον γιο της, Βασίλη

Πόπη Μαλλιωτάκη

Αποκλειστική φωτογραφία της Μαλλιωτάκη με τον γιο της, Βασίλη

Βασίλης Λαζαρίδης - Πόπη Μαλλιωτάκη

Πόπη Μαλλιωτάκη - Βαλάντης: Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Ανάρρωσε ο Βαλάντης από τον κορωνοϊό που νοσούσε για τέταρτη φορά και κατάφερε επιτέλους να βγει έξω και να το γιορτάσει. Ο τραγουδιστής μετά την επιστροφή του από το Survivor 5, βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Πειραιά και, μάλιστα, δεν ήταν μόνος. Σε αυτή του την έξοδο τον συνόδεψε η Πόπη Μαλλιωτάκη, στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση Μαλλιωτάκη και Βαλάντη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο Βαλάντης όχι μόνο δεν κρύφτηκαν αλλά ίσα ίσα πόζαραν για τους φωτογραφικούς φακούς μαζί, ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν διαψέυσει το ότι είναι μαζί, με τον τραγουδιστή να ζητά από μόνος του να κάνει δηλώσεις μαζί με την συνοδό του.

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, μάλιστα, το οποίο ανήκει στον Νεκτάριο Σακαμνάκη, βρίσκονταν και τα παιδιά τους, Βασίλης Λαζαρίδης και Χάρης Αυγενικός.

Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι