Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Όταν χώρισα με την Ευρυδίκη...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους

«Το άγχος μου ήταν αυτό»

«Όταν χώρισα με την Ευρυδίκη...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους
News 08.04.2022 09:57
Από Youweekly Team

Στη Ζωη Κρονάκη και στην εκπομπή «Μαμά-δες» αποφάσισε να δώσει συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους για τις πτυχές της ζωής του που μας είναι παντελώς άγνωστες. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε από μικρός να κάνει πολλά παιδιά, ενώ μίλησε και για την σχέση του με την Μαρινέλλα.

Σπάνια ο μουσικοσυνθέτης μιλά για την τόσο προσωπική του ζωή, ωστόσο στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ποτέ μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο. (Δείτε τη συνέντευξη εδώ)

Οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους

«Εγώ πάντα ήθελα να κάνω 4 παιδιά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν σου κρύβω ότι μετά το διαζύγιό μου με την Ευρυδίκη, που έχουμε ένα γιο, που είναι 25 τώρα, το άγχος μου ήταν αυτό, ποια θα βρω που κάνουμε τρία παιδιά μαζί και να είναι της ζωής μου το άλλο μισό.

Και βρήκα μια Θεσσαλονικιά. Η Βίλλυ είχε πολλά προβλήματα και της είχαν πει ότι δεν θα κάνει παιδιά. Τελικά έκανε τρία», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Όσον αφορά τη Μαρινέλλα ο μουσικοσυνθέτες ανέφερε: «Τη Μαρινέλλα την έχω αποθηκευμένη στο κινητό μου στο Μ, από το μαμά. Εγώ και η Βίλλυ την έχουμε σαν μαμά».

Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο...» - Τι αποκάλυψε;

Το μεσημέρι της Πέμπτης 3/02 ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν καλεσμένο στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόταση στο X-Factor, την εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» ενώ από την άλλη αποκάλυψε για το αν θα έγραφε τραγούδι στον Νίκο Μουτσινά. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει και μια αποκάλυψη για τις σχέσεις που έχει με τον πατέρα του.

«Ο στόχος μου δεν είναι να διαγράψω το X-Factor ή το Voice, δεν πάω να κάνω talent show, αλλά πραγματικά υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά εκεί έξω, τα οποία δεν έχουν άλλο τρόπο από το Internet να ανεβάσουν κάτι. Τσιμπάω παιδιά από το Tik Tok, μου στέλνουν στο Instagram, και διαλέγω πάντα έναν κάθε εβδομάδα.

Αναφερόμενος στα νούμερα της εκπομπής τα οποία διαφέρουν σε σχέση με την ανταπόκριση του κόσμου, ο συνθέτης μίλησε και για τον Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο χαρακτήρισε «τηλεοπτικό μέντορα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

-17 κιλά ο Θεοφάνους με την "δίαιτα των αμαρτιών" - Είναι πασίγνωστη στην Κύπρο

Γιώργος Θεοφάνους: «Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε θυμώσει μαζί μου! Δεν αισθάνομαι ότι την...»

Share