Νέος γάμος στη showbiz - Είπε το πολυπόθητο «ναι» μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ

«Την μέρα που γνωριστήκαμε ήξερα ότι εσύ ήσουν αυτή»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέος γάμος στη showbiz - Είπε το πολυπόθητο «ναι» μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ

Μπορεί να άργησε αλλά ήρθε η πολυπόθητη πρόταση. Η Avril Lavigne είπε το μεγάλο «ναι» στη Γαλλία, μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μαζί με τον αγαπημένο της Mod Sun λίγο περισσότερο από ένα χρόνο.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ένα άλλο διάσημο ζευγάρι της showbiz χωρίς να καλέσουν κανένα από την οικογένειά τους. (Δείτε εδώ ποιοι παντρεύτηκαν)

Αρραβωνιάστηκε η Avril Lavigne στο Παρίσι

Η 37χρονη σταρ επικοινώνησε τα ευχάριστα μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Ναι! Σ΄αγαπώ για πάντα! Κυριακή. 27. Μαρτίου. 2022» έγραψε στη λεζάντα του ποστ της.

Ο αγαπημένος της τής άφησε ένα πολύ γλυκό σχόλιο όπου έγραφε: «Σε αγαπώ τόσο πολύ! Forever n’ ever ο άγγελός μου» και δίπλα ένα ποίημα αποκλειστικά για τη μέλλουσα νύφη.

«Την μέρα που γνωριστήκαμε ήξερα ότι εσύ ήσουν αυτή. Μαζί για πάντα μέχρι να τελειώσουν οι μέρες μας. Είχα ένα όνειρο ότι έκανα πρόταση γάμου στο Παρίσι. Έβγαλα ένα δαχτυλίδι και σου ζήτησα να το φορέσεις. Ήμουν στο ένα γόνατο καθώς σε κοιτούσα στα μάτια. Είσαι πολύ όμορφη για να σε περιγράψω με τα λόγια μου. Σου έπιασα το χέρι και πήρα μια τελευταία πνοή… Είπα «θα με παντρευτείς;» και εκείνη είπε “ναι”».

Άλλη μία ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται για τον γάμο της εγγονής του, Ναόμι και η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο. Συγκεκριμένα, η κόρη του Χάντερ Μπάιντεν, Ναόμι, θα κάνει τη γαμήλια δεξίωση αργότερα φέτος στον Λευκό Οίκο, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της Πρώτης Κυρίας, Τζιλ Μπάιντεν, ένα χρόνο μετά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Η ανακοίνωση της διευθύντριας επικοινωνίας του Τζο Μπάιντεν, αναφέρει: «Θα διοργανώσουν τη γαμήλια δεξίωση για την εγγονή τους Ναόμι Μπάιντεν και τον αρραβωνιαστικό της Πίτερ Νιλ στο Λευκό Οίκο στις 19 Νοεμβρίου 2022. Η Πρώτη Οικογένεια, το ζευγάρι και οι γονείς τους βρίσκονται ακόμη στα στάδια προγραμματισμού όλων των γαμήλιων εορτασμών και ανυπομονούν να ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες».

Η 28χρονη Ναόμι Μπάιντεν, η οποία εργάζεται ως δικηγόρος θα παντρευτεί τον 24χρονο Πίτερ Νιλ, ο οποίος διανύει το τελευταίο εξάμηνο της νομικής σχολής στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πρόσωπα του Λευκού Οίκου, η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από 4 χρόνια στη Νέα Υόρκη, μέσω κοινού τους φίλου.

Όσο για την πρόταση γάμου, ο Νιλ ήταν αυτός που ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους, ενώ οι αρραβώνες έγιναν το περασμένο φθινόπωρο.