Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη ανάρτηση για το κόψιμο της εκπομπής της

"Σπάει" τη σιωπή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη ανάρτηση για το κόψιμο της εκπομπής της

Λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση του τέλους της εκπομπής της, η Νικολέττα Ράλλη αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση για το «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, αν και σήμερα έκανε μία πολύκροτη ανάρτηση για την υπόθεση της Πάτρας στην οποία ανέφερε το κόψιμο της εκπομπή της (δείτε εδώ τι έγραψε).

Αυτή τη φορά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε repost ένα βίντεο που ανέβασε ένας συνεργάτης της στην εκπομπή από το πλατό.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη για την εκπομπή της

Νικολέττα Ράλλη Αυτό είναι Σαββατοκύριακο

Εξώδικα και το μπαλάκι στην παρουσιάστρια

Το οριστικό τέλος της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη ήρθε πολύ ξαφνικά πριν από μερικές μέρες. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (8/4) στην εκπομπή Mega Καλημέρα, έχουν ήδη σταλεί εξώδικα στον σταθμό, ενώ η ομάδα έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της με την Νικολέττα Ράλλη.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρεία παραγωγής ότι η εκπομπή θα μείνει εκτός αέρα, ενώ καταβλήθηκαν και τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο. Αυτό γιατί η εταιρεία θεώρησε πως από τη στιγμή που δεν προβλήθηκε η εκπομπή με απόφαση του σταθμού, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές που έφερε και το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους και το κόψιμο της εκπομπής, ήταν το γεγονός ότι το Open αποφάσισε να μην προβάλει την εκπομπή μέσα στο Πάσχα και αντ' αυτού να παίξει ελληνικές ταινίες.

«Μιας και αναφέρθηκες στη Νάνσυ Παραδεισανού, γνωρίζω ότι έχει στείλει εξώδικο στον σταθμό, μέσω του οποίου ζητά να πληρωθεί τουλάχιστον τα δεδουλευμένα της μέχρι τον Μάρτιο, παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

«Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από όλα τα μέλη, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τόσο γιατί δεν ενημερώθηκαν για το τέλος της εκπομπής όσο και γιατί είναι ψυχραμένες οι σχέσεις τους με τη Νικολέττα Ράλλη, την οποία μάλιστα χαρακτήρισαν απούσα», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.