Αγνώριστες η Υρώ Λούπη και η Μαρία Πρωτόπαππα - Η φωτογραφία από τα σχολικά τους χρόνια

Εσείς θα τις αναγνωρίζατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστες η Υρώ Λούπη και η Μαρία Πρωτόπαππα - Η φωτογραφία από τα σχολικά τους χρόνια

Η Υρώ Λούπη, η οποία έχει εκφραστεί έντονα για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και το κίνημα Metoo, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια. Την ώρα που η μητέρα της έκανε εκκαθάριση οι σχολικές φωτογραφίες εμφανίστηκαν μπροστά της και εκείνη βρήκε την ευκαιρία να βάλει ένα κουίζ σε όσους την παρακολουθούν.

Η φωτογραφία της Υρώς Λούπη και της Μαρίας Πρωτόπαππα από τα σχολικά τους χρόνια

Μαζί της σχολείο πήγαινε και μία ακόμη, ηθοποιός, που τώρα μάλιστα πρωταγωνιστεί και στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, και δεν είναι άλλη από την Μαρία Πρωτόπαππα. Οπότε πέρα από το να εντοπίσουν την ίδια την Υρώ ζήτησε να βρουν και ποια ήταν δίπλα της δίνοντας μερικά στοιχεία. Αργότερα ανακοίνωσε και την λύση.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην φωτογραφία της: «Έκανε εκκαθάριση η μαμά στις φωτογραφίες και κοιτάξτε τι βρήκε… θαμμένες στο βάθος των αιώνων φωτογραφίες από το σχολείο. Έχετε δυο κουίζ …
1. Μπορείτε να με βρείτε ;
( βοηθάω πολύ με την
δευτερη φωτο )
2. Ποιο είναι το κοριτσάκι
διπλα μου ;
( παιδική μου φίλη και από
τις καλυτερες αν όχι η
καλύτερη ηθοποιός της
γενιάς της )
Πολύ βοηθάω … όλοι θα το βρείτε !!!

????Το βρήκατε !
1. Δεύτερη σειρά πρώτη από δεξιά είμαι εγώ .
2. Δίπλα μου η @mariaprotopappa_official.»

Η σχολική φωτογραφία της Υρώς Λούπη και της Μαρίας Πρωτόπαππα

Μαρία Πρωτόπαππα

Αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύεται με τον Καλυβάτση - «Δεν είναι οικόπεδό μου, δε μου ανήκει»

Η Υρώ Λούπη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τη σχέση της με το Σωτήρη Καλυβάτση αλλά και για τα περίεργα μηνύματα που λαμβάνει στα social media.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν μαγικά, ήμουν η πριγκίπισσα του παραμυθιού, είμαι πολύ γεμάτη», είπε η ίδια αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και εξήγησε ότι «Μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι, γιατί έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον αδερφό μου, είναι μικρότερος».

«Με το Σωτήρη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε ένα ζευγάρι. Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις το άλλο σου μισό. Δεν είναι οικόπεδό μου, δε μου ανήκει» και συνέχισε εξηγώντας τον λόγο που δεν παντρεύονται, «Με το Σωτήρη δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο.

Έχουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό μας κρατάει μαζί. Ο Σωτήρης είναι πολύ καλός στη μαγειρική και εξελίσσεται ραγδαία, είναι ώρες στην κουζίνα. Η μητέρα του Σωτήρη είναι μια υπέροχη γυναίκα, αισιόδοξη και χαρούμενη».

Αναφερόμενη στη διατροφή της, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι «Δεν τρώω κρέας για ηθικούς λόγους, πρέπει να υπάρχει ένας διατροφικός πολιτισμός. Έχω να φάω 15 χρόνια κρέας, δε μου έχει λείψει καθόλου. Η διατροφή μου στηρίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά, και το σώμα ανταποδίδει».

«Έχω μπλοκάρει κάποιους στα social, γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Τι χαρά βρίσκουν με το να στέλνουν γυμνές φωτογραφίες;».