Δεν έχει καταγωγή από την Αθήνα - Εκεί γεννήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια

Δεν το γνωρίζουν πολλοί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν έχει καταγωγή από την Αθήνα - Εκεί γεννήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια

Μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες και ηθοποιούς είναι χωρίς αμφιβολία η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από την εκπομπή Ρουκ Ζουκ, που σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Η ίδια ωστόσο προσπαθεί να κρατά την ζωή και τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και δεν γνωρίζουμε πολλά, παρόλα αυτά εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την καταγωγή της αλλά και τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Η καταγωγή της Ζέτας Μακρυπούλια

Η καταγωγή της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας. Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Το 1995, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους" όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5. Στην εν λόγω παράσταση έμεινε για δύο σεζόν, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στην παράσταση "Σ´αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε". Το καλοκαίρι του 2007 ενσάρκωσε το ρόλο της καλόγριας στην παράσταση "Μήδεια", η οποία έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα.

"Μοίρασε εγκεφαλικά" στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια - Πόζαρε με σουτιέν και έκανε χαμό

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Πάντα προσέχει τον εαυτό της και την εμφάνιση της, πραγματοποιώντας μάλιστα εκπληκτικά looks στο Ρουκ Ζουκ, ενώ είναι επίσης και καθημερινή χρήστης των social media.

Η παρουσιάστρια στο Instagram μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της, τόσο από βόλτες και ταξίδια της όσο και από επαγγελματικές διαφημίσεις.

Μια μάλιστα φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια "μοίρασε εγκεφαλικά", αφού πόζαρε με σουτιέν της εταιρίας Triumph που είναι φανταστικά.

Ζέτα Μακρυπούλια εσώρουχα