Αναστάσιος Ροϊλός: Αυτό είναι το νέο του τηλεοπτικό βήμα μετά τις Άγριες Μέλισσες

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αναστάσιος Ροϊλός: Αυτό είναι το νέο του τηλεοπτικό βήμα μετά τις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος της σημερινής 8/4 εκπομπής του Νίκου Μουτσινά ήταν ο Αναστάσιος Ροϊλός, ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός φυσικά μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 που ολοκληρώνεται φέτος, δίνοντας κι ένα τρομερό spoiler.

«Αυτό μπορεί, θα γίνει σειρά στην τηλεόραση;» αναρωτήθηκε όταν πήρε τα σενάρια στα χέρια του ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι το επόμενο βήμα του θα είναι τηλεοπτικό καθώς μετά το Πάσχα ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα σειρά που σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και είναι εποχής.

Ο λόγος για την τηλεοπτική υπερπαραγωγή δώδεκα επεισοδίων, «Φλόγα και άνεμος», που θα γυριστεί για λογαριασμό της ΕΡΤ στη Χίο και θα αναφέρεται στον έρωτα της Κυβέλης με τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Αναστάσιου Ροϊλού

Για ποιον λόγο δεν δίνει συνεντεύξεις;

Το βράδυ της Δευτέρας 20/12 ο Αναστάσης Ροϊλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός τον οποίο βλέπουμε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον πραγματικό λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις .«Το θέμα με τις συνεντεύξεις είναι ότι θα πρέπει να μιλήσεις με τον εαυτό σου, άρα να ναρκισσεύεσαι λίγο με το πόσο καλός είσαι. Να πεις πόσο καλός και γ…ς είμαι. Δεν μου αρέσει αυτό, μου δημιουργεί μια αποστροφή».

«Νιώθω περίεργα, είναι ένα δίκοπο μαχαίρι που από την μία «πρέπει» να το κάνεις. Πρέπει να βγει μια είδηση, ένας τίτλος κι όλα αυτά.

Δεν υπάρχει η απαραίτητη ευαισθησία όχι να προστατεύσεις αλλά να δείξεις τα πράγματα, όπως είναι. Στοχεύεις κάπου αλλού και δεν βλέπεις αυτό που έχεις μπροστά σου. Αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα. Από την άλλη δεν μένω στα κακώς κείμενα και κρίνω. Νιώθω καλά; Όχι. Φεύγω».