Ευχάριστα νέα για τον Μαρίνο Κόνσολο - Οι φωτογραφίες από την εκκλησία

Το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για τον Μαρίνο Κόνσολο - Οι φωτογραφίες από την εκκλησία

Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Μαρίνος Κόνσολος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που πρόσφατα κόλλησε κόβιντ, όπως αποκάλυψε έγινε κουμπάρος, μιας και πάντρεψε τον ξάδερφό του, Δημήτρη και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την σημαντική και ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Όπως βλέπουμε, ο ίδιος λάμπει από ευτυχία! «Ξάδερφος από πάντα! Κουμπάρος από επιλογή! Καλό ταξίδι με δύναμη και ευτυχία στην κοινή σας πλέον ζωή!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Οι φωτογραφίες του Μαρίνου Κόνσολου από τον γάμο του ξαδέρφου του

Οι δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/2) ο Μαρίνος Κόνσολος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν δάσκαλός του στο Εθνικό.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, αισθάνεται υπερήφανος για τη γενιά του που κατάφερε να υψώσει το ανάστημά της σε τόσο μεγάλους σκηνοθέτες και να βγάλει στη φόρα ένα σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στον χώρο του θεάτρου.

«Όλες αυτές οι αποκαλύψεις μόνο αηδία μπορούν να μου φέρουν πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που προσπάθησε να μας μυήσει σε αυτό που είναι η καθημερινότητά μου.

Ήμουν 20 χρονών όταν ήταν δάσκαλός μου. Περισσότερο υπήρχαν φήμες. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, μόνο τη δουλειά μου ήθελα να κάνω. Μόνο αηδία μου φέρνει αυτό το πράγμα.

Με τα παιδιά στο Εθνικό έχουμε ακόμα επαφές και μιλάμε. Τώρα μπορέσαμε να αποκωδικοποιήσουμε και να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά και να δούμε τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Δεν έχω στεναχωρηθεί, το αντίθετο. Νιώθω πάρα πολύ περήφανος για τη γενιά μου και τη νεότερη γενιά. Πολύ περήφανος είμαι για τις γυναίκες που μιλάνε, φωνάζουνε. Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό το πράγμα θα μεστώσει», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Κόνσολος.