Βαρύ το κλίμα στον αέρα του MEGA με την αποκάλυψη της Καραβάτου: «Έχει σφιχτεί η ψυχή μου»

«Όταν είμαι μόνη μου έχω βάλει και τα κλάματα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βαρύ το κλίμα στον αέρα του MEGA με την αποκάλυψη της Καραβάτου: «Έχει σφιχτεί η ψυχή μου»

Το πανελλήνιο παραμένει συγκλονισμένο με τις τελευταίες εξελίξεις στην Πάτρα καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια για τα τρία κορίτσια που έχασαν την ζωή τους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αφού πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου 9/4 στην εκπομπή «Τι λες τώρα» η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για όλα αυτά που νιώθει τις τελευταίες ημέρες. Η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA ανέφερε πως: «Πριν λίγα δευτερόλεπτα σκεφτόμουν πώς θα ξεκινήσω αυτή την εκπομπή, είχα μέσα μου μια τρομερή αγωνία.

Όλη αυτήν εβδομάδα παρακολουθώντας και διαβάζοντας τις εξελίξεις πάνω στον θάνατο της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας έχει σφιχτεί η δική μου ψυχή, όπως και η δική σας. Πολλές φορές έχω προσπαθήσει να συγκρατήσω την ψυχραιμία μου, αλλά όταν είμαι μόνη μου έχω βάλει και τα κλάματα.

Είμαστε όμως εδώ να δώσουμε τα νέα στοιχεία του ρεπορτάζ αντικειμενικά, να μιλήσουμε χωρίς εντυπωσιασμούς, χωρίς να πέσουμε στο επίπεδο του κουτσομπολιού και να προσπαθήσουμε να βρούμε την αλήθεια για όλα αυτά που έχουν συμβεί».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για την τραγωδία στην Πάτρα

Έγινε η ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας - Τα επόμενα βήματα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μετά την συνέντευξη του Μάνου στην εκπομπή Φως στο Τούνελ. Άνοιξε το μνήμα της 9χρονης Τζωρτζίνας και οι αρχές πήραν στα χέρια τους το tablet, το οποίο ετάφη με το παιδί με πρωτοβουλία της μητέρας του Ρούλας.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν από τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου 9/4, με παρόντες εισαγγελέα Πρωτοδικών, την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικούς και συγγενείς της μικρής. Νωρίτερα, ιερέας του ιερού ναού τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη της.