"Ήρθες στη ζωή μου και έπαθα Kοκο-μπλόκο" - Η φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου με το νέο της έρωτα

Θα ξετρελαθείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι τρελά ερωτευμένη μόνο με τον σύντροφό της, αλλά και με τα δυο σκυλάκια της. Το δεύτερο μάλιστα το υιοθέτησε πριν από μερικές εβδομάδες και πλέον έχει γίνει η μεγαλύτερη αδυναμία της.

Μας το σύστησε μέσα από φωτογραφία της στο Instagram και πάθαμε πλάκα μόλις το είδαμε, αφού είναι πολύ γλυκό και μια μπουκιά. Είναι γένους αρσενικού και το ονόμασε Κόκο. Σίγουρα στην υιοθεσία του βοήθησε και ο καλός της, αφού είναι εκπαιδευτής σκύλων.

Η τρυφερή φωτογραφία της Μαλέσκου με τον Κόκο

"Ήρθες στη ζωή μου και έπαθα Κοκο-μπλόκο", έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, στην λεζάντα της τρυφερής ανάρτησης της με τον μικρό.

Το ξέσπασμα για τις κριτικές που δέχεται

Μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία με αφορμή μία φωτογραφία που έλαβε από τηλεθεάτριά της, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται τα τελευταία χρόνια.

Όπως εξήγησε ο κόσμος στέκεται στην εμφάνισή της ενώ πολλοί την κατηγορούν ότι προσπαθεί να μιμηθεί κάποια άλλη. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πέρυσι το φθινόπωρο, όταν ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, πολύς κόσμος την χαρακτήριζε «Μενεγάκη της Κρήτης».

Θυμίζουμε πως τον τελευταίο καιρό, η Ιωάννα Μαλέσκου βρισκόταν εκτός αέρα ΣΚΑΪ ωστόσο επέστρεψε με ένα πολύ δυνατό μήνυμα (δείτε εδώ τι είπε).

«Εχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην «εντυπωσιακή» εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά)! Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισα να χαμογελώ. Η ζωή βλέπετε είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις. Αυτή είναι η μικρή Ελισάβετ. Τηλεθεάτρια από κούνια. Δε με ξέρει. Δε με έχει γνωρίσει από κοντά.

Πράγματι, στέκεται στην εικόνα μου. Μάλιστα την εντυπωσιάζει και χαίρεται κάθε φορά που με βλέπει. Εννοείται με βλέπει από περιέργεια κι ας μην καταλαβαίνει τι λέω (!) Με μιμείται και μάλιστα χαμογελάει από χαρά. Όπως κι εγώ, διάπλατα!

Κι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η μανούλα της με καμάρι για το κοριτσάκι της! Και την ευχαριστώ πολύ. Γιατί με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς και να «βλέπω» καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.