«Δεν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να...» - Η Σαλαγκούδη αποκαλύπτει για την συντήρηση ωαρίων

«Ήταν κάτι που το έκανα για να νιώθω πιο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να...» - Η Σαλαγκούδη αποκαλύπτει για την συντήρηση ωαρίων

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες», το απόγευμα του Σαββάτου 9/4. Η νεαρή δημοσιογράφος μίλησε για ένα θέμα, που έχει κάνει η ίδια γνωστό για τον εαυτό και σίγουρα με τον τρόπο αυτό εμπνέει πολλές γυναίκες.

Η συντήρηση ωαρίων και η μελλοντική επιθυμία της να γίνει μητέρα είναι κάτι που την απασχολεί και για αυτό προχώρησε σε αυτή τη διαδικασία και φυσικά μιλάει ανοιχτά για να δείξει πως νιώθει και ότι δεν αφορά σε θέμα ταμπού. Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα δεν ήταν ενήμερη για τη διαδικασία και όλο αυτό το χρωστάει σε γνωστή παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη για την συντήρηση ωαρίων

«Ήταν κάτι που το έκανα για να νιώθω πιο ασφαλής για το μέλλον μου. Επειδή δεν μου έχει γεννηθεί ακόμα η επιθυμία να γίνω μανούλα ή δεν έχουν υπάρξει οι κατάλληλες συνθήκες στη ζωή μου, σκέφτηκα ότι αυτή είναι μια αναπαραγωγική επιλογή ΄στε να μπορείς να διατηρήσεις τα υγιή και πιο νεανικά ωάρια αν θελήσεις να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία».

«Το είχα ακούσει κάποια στιγμή όταν ήμουν πιο μικρή αλλά το άφησα. Μετά σιγά σιγά άρχισε να μου το αναφέρει η μαμά μου. Η μητέρα μου ήταν δηλαδή αυτή που με έβαλε πιο έντονα σε αυτή τη διαδικασία και σε αυτό τον προβληματισμό ώσπου κάποια στιγμή το έκανε μια πολύ καλή μου φίλη και, επειδή το έζησα μαζί της, αποφάσισα πως πρέπει να το κάνω.»

«Πολλές κοπέλες μού έστειλαν μηνύματα ότι έχουν πρόβλημα ακόμα και με την οικογένεια τους και με ευχαριστούσαν που το δημοσιοποίησα. Κάτι τέτοιο να θεωρείται στις μέρες μας ταμπού… Ένιωσα πως αν μπορώ να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στο να σταματήσει να θεωρείται ταμπού, ήθελα να το κάνω» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Η κατάψυξη ωάριων δεν είναι η πιο εύκολη δοκιμασία»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη με αφορμή την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό για την κατάψυξη ωαρίων. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε και για την δύσκολη στιγμή που βίωσε λόγω της ιδιότητας του πατέρα της.

«Υπήρξε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάψυξη ωάριων που έκανα και δημοσιοποίησα. Η κατάψυξη ωάριων δεν είναι η πιο εύκολη δοκιμασία, διάβασα το βιβλίο της Ελεονώρας και ένιωσα μια ταύτιση μαζί της. Χαίρομαι πολύ που μπήκα στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων. Δεν είχα έρθει κοντά σε αυτό που λεμέ ιδανικός σύντροφος, θα ήταν άλλη η κατάληξη και όχι η κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Έχω πάντα σύμμαχο την οικογένεια μου. Ακόμα δεν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να γινώ μητέρα. Μπορεί να υιοθετήσω παιδί, μπορεί να θελήσω να κάνω παιδί κάποια στιγμή. Έχω υπάρξει 3 χρονιά μόνη, χωρίς σχέση.

Δεν αναπολώ καθόλου το survivor, το έβλεπα στην αρχή και με έπιανε νευρικό γέλιο, απορώ μέχρι σήμερα πως το έκανα. Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο survivor ήταν όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου έβαλαν 6 ορούς σε μια ημέρα, ήμουν αφυδατωμένη».