Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Ανίτα Μπράντ - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα με τον γιο της

Άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Ανίτα Μπράντ - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα με τον γιο της

Η Ανίτα Μπραντ πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον αγαπημένο της, Χάρη Θεοχάρη καθώς μαζί έχουν αποκτήσει πριν από λίγο καιρό ένα αγοράκι ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς από τα social καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Αυτήτ η φορά ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την απαθανάτισε μαζί με τον αγαπημένο της γιο σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα Βόρεια Προάστια όπου ήταν άκρως εντυπωσιακή. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με μια απώλεια που την "στιγμάτισε".

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ανίτας Μπραντ με τον γιο της

Η Ανίτα Μπραντ με τον γιο της

Φωτογραφία της Ανίτας Μπραντ με τον γιο της
Αποκλειστική φωτογραφία της Μπραντ με τον γιο της
Φωτογραφία Αννίτα Μπραντ

Η αποκάλυψη του Χάρη Χριστόπουλου on air: «Κλαίω 30 φορές την ημέρα»

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μέσα από το στολισμένο σπίτι τους. Οι δυο τους παραμένουν τρελά ερωτευμένοι ενώ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στο μωράκι τους.

Οι δηλώσεις τους στην κάμερα του MEGA Καλημέρα

«Ένα γκαράζ είναι, απλά είναι μεγάλο και πολύ φωτεινό. «Ξυπνάω κάθε πρωί και είμαι κουρασμένη, δεν ξέρω γιατί… Ο μικρός πάντως κοιμάται μία χαρά!», είπε χαρακτηριστικά η Ανίτα Μπραντ.

Από την άλλη ο0 Χάρης Χριστόπουλος ανέφερε: «Είναι ο καλύτερός μου follower κι εγώ πρέπει να είμαι ο καλύτερος influencer. Είμαι διαλυμμένος από γαλήνη. Ακούγομαι λίγο μελοδραματικός και αστείος, κλαίω 30 φορές την ημέρα μόνο που τον βλέπω και τον πιάνω».