Αυτή είναι η κρεβατοκάμαρα που φωλιάζει ο έρωτας του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Το βίντεο που ''έβαλε φωτιά'' στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή είναι η κρεβατοκάμαρα που φωλιάζει ο έρωτας του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν αποφασίσει να αφεθούν ελεύθεροι και να ζήσουν μέχρι όσο πάει τον έρωτα τους. Στην αρχή η αλήθεια είναι πως τους βλέπαμε να είναι πιο μαζεμένοι, τώρα όμως τα τρυφερά τετ α τετ και τα βίντεο στο Instagram, παίρνουν φωτιά.

Το τελευταίο με τους δύο στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, έκανε θραύση, αφού όχι μόνο είδαμε τη φωλιά του έρωτα τους αλλά και μια πολύ ρομαντική κίνηση από τη μεριά του Σάκη. Την ξύπνησε και της προσέφερε πρωινό στο κρεβάτι και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα εκτίμησε πολύ η κοπέλα.

Αυτή είναι η κρεβατοκάμαρα του Σάκη Κατσούλης και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Τεράστια αμηχανία με την ερώτηση της Καινούργιου στην Μαριαλένα για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/2 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Με αφορμή, ωστόσο, μια συνέντευξη που προβλήθηκε με τον Μαύρικιο Μαυρικίου να βρίσκεται για πεντικιούρ μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση στην πρώην παίκτρια του Survivor 4.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε αρχικά την επιθυμία της να βρει και εκείνη έναν άντρα να την πηγαίνει για πεντικιούρ και να της κρατάει το χέρι. Αμέσως μετά, λοιπόν, ρώτησε την Μαριαλένα πότε έκανε έρωτα με τον Σάκη Κατσούλη μετά την επανασύνδεσή τους.

Φυσικά, επικράτησε τεράστια αμηχανία, με την αθλήτρια να τονίζει πως μέσα στο παιχνίδι δεν έγινε τίποτα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πλαστική που είχε κάνει λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.