«Τη Δευτέρα πάω να τραβηχτώ...» - Η Ζενεβιέβ αποκάλυψε τι θα πειράξει στο πρόσωπό της

Εντελώς ακομπλεξάριστη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τη Δευτέρα πάω να τραβηχτώ...» - Η Ζενεβιέβ αποκάλυψε τι θα πειράξει στο πρόσωπό της

Ένα story στο Instagram ήταν η αφορμή για να αποκαλύψει η Ζενεβιέβ Μαζαρί τι σκοπεύει να πειράξει στο πρόσωπό της. Συγκεκριμένα, η art director συναντήθηκε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου και η ανάρτηση που έκαναν ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Στο βίντεο που ανέβασε το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται τόσο η Ζενεβιέβ (δείτε εδώ τι θα συμβεί με την ίδια και το GNTM) όσο και η Έλενα Χριστοπούλου. Η πρώτη φοράει τα γυαλιά ηλίου και παρακινεί και τη δεύτερη να τα φορέσει.

Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το τι θα πειράξει στο πρόσωπό της

«Φοράω γυαλιά γιατί δεν έχω τραβηχτεί Δευτέρα θα πάω να τραβηχτώ!», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο η Ζενεβιέβ.

Η εξομολόγηση για την απώλεια που της στοίχισε

Η Art & Creative Director, που άφησε το δικό της στίγμα στο «GNTM», με την έντονη προσωπικότητα και τη σκληρή της κριτική, «ξεδίπλωσε» τη δική της ανατρεπτική ζωή με αφοπλιστική ειλικρίνεια, στο πλατό του Αρναούτογλου.

Θυμήθηκε τα εφηβικά της χρόνια, το «μικρόβιο» της μόδας που είχε από μικρή, την απώλεια της μητέρας της που την οδήγησε σε ψυχολόγο, και την «απειλή» της κατάθλιψης που έμαθε να αντιμετωπίζει.

«Με στεναχωρεί που τα παιδιά μου θα φάνε ‘’χυλόπιτα’’ με ένα μήνυμα, εμείς κοιταζόμασταν στα μάτια και το λέγαμε», ανέφερε αρχικά η Ζενεβιέβ και πρόσθεσε:«Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ευαίσθητοι, απλώς μεγαλώνοντας μέσα από το ‘’ξύλο’’ έχουμε μάθει να γινόμαστε πιο ‘’μπετόν αρμέ’’».

Το γεγονός που στιγμάτισε την ίδια, ήταν ο χαμός της μητέρας της, αυτό την έκανε να «σκληρύνει» και να φλερτάρει ταυτόχρονα με την κατάθλιψη. Στο παρελθόν είχε μιλήσει δημόσια η Ζενεβιέβ για τις χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις με την μητέρα της αλλά και τον ρόλο που έπαιξε στην ζωή της. (Δείτε τη συνέντευξη εδώ)

Πιο συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από το 2007 που έχασα την μαμά μου πηγαίνω σε ψυχολόγο. Έχασα τον κόσμο μου, η μαμά μου δεν ήταν απλώς μαμά μου. Ήταν η κολλητή μου και δεν είχα την ανάγκη να έχω φίλες, επειδή είμαι και πάρα πολύ περίεργος άνθρωπος, πολύ κλειστός. Ήταν ο κόσμος μου όλος και ταλαιπωρήθηκα».

«Μετά τον θάνατο της μαμάς μου ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι άλλαξα. Δηλαδή ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Ζεν πριν από τον θάνατο της μαμάς μου και η Ζεν μετά από τον θάνατο της μαμάς μου είναι δυο διαφορετικοί άνθρωποι. Δηλαδή μου λείπει αυτή η Ζεν. Δεν θα γυρίσει πίσω, δεν μπορεί να γυρίσει».

«Εκείνη η Ζεν δεν είχε τον φόβο του θανάτου, δεν φοβόμουν τίποτα και υπήρχε μια άγνοια κινδύνου. Μου λείπει εκείνο το κορίτσι σήμερα» συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.