«Φεύγει το πιστόλι στον κόσμο...» - Το ακραίο σκηνικό της Ιωάννας Ασημακοπούλου κατά τη διάρκεια της παράστασης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φεύγει το πιστόλι στον κόσμο...» - Το ακραίο σκηνικό της Ιωάννας Ασημακοπούλου κατά τη διάρκεια της παράστασης

Η ταλαντούχα Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησε την Κυριακή 10/4 στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και προχώρησε σε δηλώσεις για την αγαπημένη σειρά του Alpha, Το σόι σου, για το κόψιμο της οποίας είχε αναφερθεί ο Γιώργος Γιαννόπουλος, και στην οποία πρωταγωνιστούσε η ίδια, αλλά και για το πιο αστείο σκηνικό που έχει ζήσει κατά τη διάρκεια της παράστασης που συμμετέχει αυτό το διάστημα.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου αποκαλύπτει το πιο ξεκαρδιστικό σκηνικό στη διάρκεια της παράστασης που πρωταγωνιστεί

«Και βέβαια το Σόι ήταν σταθμός στην καριέρα μου, πέντε χρόνια με έναν ρόλο που αγαπήθηκε πάρα πολύ και από μένα αλλά και από τον κόσμο. Ήταν πολύ βασικός σταθμός τηλεοπτικά για μένα», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Για τον ρόλο μου είχα κάνει μια μεγάλη έρευνα γιατί έπρεπε να δω τι συμβαίνει με το κομμάτι των εξωσωματικών καθώς είναι ένα λεπτό ζήτημα. Τα μηνύματα που πήρα ήταν πάρα πολλά από πάρα πολλές γυναίκες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία».

Σχετικά με το αστείο περιστατικό στη θεατρική παράσταση, είπε: «Το τελευταίο ευτράπελο πάνω στη σκηνή συνέβη πριν από δύο, τρεις μέρες στο θέατρο Αλίκη. Σε μια σκηνή υπάρχει ένα πιστόλι όπου γίνεται μια πάλη και δεν το κρατάω εγώ. Μέσα από την πάλη φεύγει το πιστόλι και πέφτει κάτω στον κόσμο. Μένουμε άφωνες!

Λέω, «τώρα τι θα γίνει που πρέπει να πάρω το πιστόλι» και συνεχίζω μέσα από τον ρόλο, κατεβαίνω από τη σκηνή, παίρνω το πιστόλι και συνεχίζουμε την πάλη. Ήταν πολύ αστείο».

Η σπάνια αποκάλυψη της ηθοποιού: «Έχω κάνει ψυχανάλυση, μαθαίνεις να αγαπάς τα κομμάτια σου»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/3 μετά από τον Γιώργο Παπαπαύλου, η Ιωάννα Ασημακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα καθώς η ίδια "άνοιξε" την καρδιά της και αναφέρθηκε για την ψυχανάληση που έκανε ενώ από την άλλη αποκάλυψε της αρέσει να μελετάει τη φύση του ανθρώπου.

«Έχω κάνει ψυχανάλυση και με ενδιαφέρει πάρα πολύ, διαβάζω, μελετάω πάρα πολύ τη φύση του ανθρώπου μέσα από αυτό. Δεν ανακαλύπτω πράγματα μόνο για τον εαυτό μου, ανακαλύπτω πολλές πράξεις για το πως αντιδρούμε και λειτουργούμε ως άνθρωποι αλλά και την αιτιολόγηση. Και στη δική μας τη δουλειά πρέπει να αναλύουμε συνέχεια ανθρώπους να παρατηρούμε, είναι βασικό μέρος της δουλειάς.

«Μέσα από την τέχνη που και αυτή λειτουργεί πάρα πολύ θεραπευτικά, νομίζω ότι μαθαίνεις να αγαπάς τα κομμάτια σου. Είναι πολύ όμορφο αυτό, γιατί είσαι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος, έτσι έχεις μεγαλώσει και το πιο όμορφο πράγμα είναι να μάθεις να αγαπάς αυτό που είσαι. Νομίζω ότι αυτό σε μαθαίνουν και οι δύο οι διαδικασίες»