«Το σόι σου»: Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για το "κόψιμο" της σειράς - «Οι άνθρωποι του Alpha ξέρουν γιατί...»!

Θα το δούμε ξανά στην τηλεόραση;

«Το σόι σου»: Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για το

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, μίλησε ανοιχτά για το "κόψιμο" της σειρά «Το σόι σου», λέγοντας πως ο Alpha ξέρει τον λόγο.

Ο ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος στην Αννίτα Πάνια, η οποία χθες έκανε πρεμιέρα και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη κωμωδία.

Μάλιστα, δεν δίστασε να πετάξει την «βόμβα» πως είναι θέμα χρόνο να να επιστρέψει.

«Είμαι πολλά χρόνια στην πιάτσα, αλλά το Σόι ήταν πέντε χρόνια, αγαπήθηκε πολύ… Δεν ξέρω γιατί σταμάτησε το Σόι, το ξέρουν οι άνθρωποι του Alpha. Έχω την αίσθηση όμως, επειδή είχα προβλέψει ότι θα πάει πολλά χρόνια, και τώρα προβλέπω ότι λόγω του χαμού που γίνεται, είναι ζήτημα μηνών ή χρόνου να το επαναφέρουμε. Έχω την διαίσθηση. Το αγάπησε πολύ ο κόσμος αυτό το σίριαλ.

Δεν “πονάω” που δεν υπάρχει το Σόι ούτε με χαλάει, ίσως και να ένιωσα ελευθερία. Η συνήθεια, λένε, είναι η δεύτερή μας φύση, οπότε όταν ήρθε 20 Αυγούστου και δεν είχα γύρισμα, λέω κάτι γίνεται εδώ πέρα, ήταν πέντε χρόνια. Από την άλλη όμως ένιωσα και μια ελευθερία», είπε.

Το σόι σου alpha

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Βούρκωσε μπροστά στην κάμερα! (Βίντεο)

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βούρκωσε μπροστά στην κάμερα, με τον ηθοποιό να είναι φανερά συγκινημένος!

Τα λόγια του ήταν συγκλονιστικά, καθώς ένας μεγάλος κύκλος στη ζωή του έπειτα από πέντε χρόνια έκλεισε δίπλα σε αγαπημένους ανθρώπους.

Χθες, ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Το Σόι Σου» και οι ηθοποιοί μαζί με τους συντελεστές της σειράς συναντήθηκαν για το μεγάλο «αντίο».

Ο Παναγιώτης Μπουρδούμης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Ηappy Day» και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Νομίζω κρατάς μόνο τα καλά… Τι να πω την αγάπη μας μεταξύ μας… Συγκινήθηκα…».

Δείτε το βίντεο

Ερωτευμένος ξανά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης! Η γνωστή ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά!

Ερωτευμένος ξανά είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και δεν το κρύβει.

Ο ίδιος, μετά τη φημολογούμενη σχέση του με την Πένυ Αγοραστού, τελικά βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο κούκλας συναδέρφου!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο γοητευτικός ηθοποιός και Λένα Δροσάκη, έχουν αρχίσει να κάνουν στενή παρέα το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα κάποιοι να μιλούν ήδη για ένα νέο ειδύλλιο.

Singles και οι δύο αρκετό καιρό τώρα, φαίνεται όπως διαβάζουμε, πως έχουν έρθει πιο κοντά, δημιουργώντας μια όμορφη σχέση. Τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όσο και η Λένα Δροσάκη δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή, ενώ αποφεύγουν όσο μπορούν να μιλούν για τα προσωπικά τους.

Τι είχε πει η Πένυ Αγοραστού για την τότε σχέση της με τον Μπουρδούμη

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει σε συνέντευξη για την σχέση της με τον ηθοποιό λέγοντας:
«Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου αλλά, επειδή το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση, θα σου πω ότι δεν είμαστε ζευγάρι με τον Αλέξανδρο. Πήγαμε σε μια θεατρική παράσταση, ήμασταν μεγάλη παρέα και μας φωτογράφισαν. Τον Αλέξανδρο τον εκτιμώ πολύ και ως άνθρωπο και ως ηθοποιό, αυτό είναι όλο».

Σε αγχώνει η σκέψη ότι μπορεί να είσαι έξω με παρέα και να βρεθεί κάποιος που θα σε φωτογραφίσει;

Όχι, δεν με αγχώνει, γιατί, με εξαίρεση το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Νομίζω ότι γενικότερα σ’ αυτό το κομμάτι είμαι λίγο αφελής. Δεν έχω καταλάβει την επικινδυνότητα, γι’ αυτό κάποιες φορές οι φίλοι μου προσπαθούν να με προστατέψουν. «Πένυ, σοβαρέψου, πλέον σε ξέρει ο κόσμος, να είσαι λίγο πιο μαζεμένη» μου λένε διαρκώς. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δύσκολα θα μπω στη διαδικασία να σκεφτώ ποιος με βλέπει. Τώρα τελευταία βέβαια αυτό μου έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα, αλλά τι να κάνουμε, μικρή είμαι, θα μεγαλώσω, θα ωριμάσω και θα μάθω από τα λάθη μου.