Έβγαλε τα ράστα και έγινε άλλος άνθρωπος - Αγνώριστη η Σαμάνθα από το Big brother

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβγαλε τα ράστα και έγινε άλλος άνθρωπος - Αγνώριστη η Σαμάνθα από το Big brother

Ξεχώρισε από τα πρώτα λεπτά που εμφανίστηκε στις οθόνες μέσα από το σπίτι του «Big Brother», ενώ εντύπωσε έκαναν τα «ιδιαίτερα» μαλλιά της. Ο λόγος για την Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία ήταν μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες μέσα στο σπίτι.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Σαμάνθας από το Big Brother

Η Σαμάνθα είναι 18χρονών με καταγωγή από τη Σερβία, αλλά έχει μεγαλώσει στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή και η ίδια ασχολείται από μικρή με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother εργάζεται ως μοντέλο και στο παρελθόν έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία, ωστόσο στους στόχους της είναι να γίνει και στρατιωτικός.

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά το τέλος του Big Brother η Σαμάνθα αποφάσισε να βγάλει τα «ράστα» και να αναδείξει το φυσικό της τρίχωμα, το οποίο μάλιστα ανά διαστήματα το βάφει είτε σε ξανθούς τόνους, είτε σε μελαχρινούς.

Μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση έχουν κάνει και άλλοι παίκτες του ριάλιτι, καθώς τους βλέπουμε να εξελίσσονται και να προσπαθούν να αναδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμα και μετά το τέλος του ριάλιτι. (Δείτε εδώ πως είναι τώρα η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή)

Η εμφάνιση του Γιώργου Τσάκα 21 χρόνια μετά το Big Brother - Το μόνο που έχει αλλάξει είναι...

Τον Γιώργο Τσάκα τον γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Big Brother που προβλήθηκε στην Ελλάδα. Ήταν από τους πρώτους παίκτες που διεκδίκησαν τα 150.000 ευρώ, όμως και ο πιο αγαπητός τότε στο ελληνικό κοινό. Στον τελικό είχε φτάσει με τον Πρόδρομο.

Η εκπομπή έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001, από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν πρωτοπόρος, για τα μέχρι τότε ελληνικά δεδομένα, λανσάροντας πρώτος στην Ελληνική Τηλεόραση, τα ριάλιτι σόου και τις εκπομπές ταλέντων, τα οποία μέχρι τότε ήταν άγνωστα στο Ελληνικό κοινό.

Μετά την επιτυχία του, ο ίδιος αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άνια με την οποία απέκτησε έναν γιο, όμως λίγο αργότερα χώρισαν.

Τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένος με την Χριστίνα, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Μπορεί να μην είναι στο χώρο των media, ωστόσο, τελευταία πληροφορία που είχαμε σχετικά με την ζωή του είναι πως μένει στην Γερμανία και εργάζεται σε εταιρία μεταφορών.

«Η ζωή όμως είναι απρόβλεπτη και σήμερα σας μιλάω από τη γερμανική Μπαντ Βίλμπελ. Εδώ μένω πλέον με την οικογένειά μου, τη σύζυγο μου Χριστίνα και τον πέντε μηνών γιο μας Παναγιώτη. Εργάζομαι σε μία αεροπορική εταιρία μεταφορών, από τις έξι το πρωί έως αργά το απόγευμα. Η ζωή μου είναι ίδια με ενός ρομπότ. Δεν έχω όμως παράπονο. Περνάω καλά, είμαι ευτυχισμένος με την οικογένεια μου, έχω δουλειά.

Ο γιος μου γεννήθηκε εδώ. Τι να ζητήσω άλλο από τη ζωή μου όταν ο μικρός ξυπνάει νωρίς το πρωί και αρχίζει να λέει λογάκια και να παίζει, να χαμογελάει, να γκρινιάζει, να τρώει, να θέλει αγκαλιές.Και η Χριστίνα μου πάντα με έναν καλό λόγο, ένα τρυφερό χάδι προτού φύγω για τη δουλειά. Τον μικρό θα τον βαφτίσουμε Παναγιώτη. Αν ήταν κορίτσι, θα του έδινα το όνομα της μάνας μου: Μαρία. Του δώσαμε το όνομα της Παναγίας της Σουμελάς των Ποντίων», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Να σημειωθεί πως μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της έχει κάνει και η Σοφία Δανέζη, η οποία επίσης έφτασε στον τελικό μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Γιώργος Τσάκας Big Brother

Γιώργος Τσάκας Big Brother πως είναι σήμερα