Σασμός: «Παράλληλα με την τηλεόραση αυτή τη στιγμή κάνω...» - Η Ευθαλία Παπακώστα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

10 πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: «Παράλληλα με την τηλεόραση αυτή τη στιγμή κάνω...» - Η Ευθαλία Παπακώστα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Ευθαλία Παπακώστα, η οποία έγινε φέτος ευρέως γνωστή μέσα από τον ιδιαίτερο και πολύπλοκο ρόλο της Κλαίρης στην αγαπημένη σειρά του Alpha «Σασμός», μίλησε για όλα στο Τύπος TV! Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στο πως συνδυάζει τα επαγγελματικά με τον ελεύθερο της χρόνο, για τις βλέψεις της, ενώ παράλληλα μοιράστηκε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Όσα δεν ήξερες για την Ευθαλία Παπακώστα

Αφοσιώνεσαι μόνο στα επαγγελματικά ή στον ελεύθερο χρόνο κάνεις ό,τι θα έκανε ένα κορίτσι στην ηλικία σου;

Κάνω τα πάντα. Παράλληλα με την τηλεόραση αυτή τη στιγμή, κάνω μια ταινία, γράφω ένα σενάριο, αλλά έχω και άπλετο χρόνο να κάνω ό,τι θα έκανε ένα κορίτσι της ηλικίας μου (γέλια).

Υπάρχει ανεμελιά ή αυτή η δουλειά απαιτεί ωριμότητα και στοχοπροσήλωση που «σβήνει» οτιδήποτε άλλο;

Όχι, δεν μπορώ να πω ότι διαχωρίζω οποιονδήποτε τομέα στη ζωή μου. Αλληλένδετα και αλληλοτροφοδοτούμενα είναι όλα. Το έξω, ο χορός, οι φίλοι, η προσωπική εμβάθυνση, τα λάθη, οι σχέσεις, η δουλειά, η κούραση, η ξεκούραση είναι όλα απαραίτητα.

Η Ευθαλία Παπακώστα αποκαλύπτει

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον σου;

Μέρα με τη μέρα να νιώθω πιο ελεύθερη, να μη φοβάμαι να λέω ό,τι σκέφτομαι και ό,τι αισθάνομαι και να έχω κοντά μου φίλους και ρόλους που με αναγκάζουν να πάω ένα βήμα παραπέρα.

Πες μας 10 πράγματα που δεν ξέρουμε για σένα!

Είχα ξεκινήσει μια εταιρία ρούχων και τελευταία στιγμή την παράτησα.
Ο σκύλος μου, ο Αντρέ, είναι Πολωνός και ασύλληπτα γοητευτικός, αλλά αρκετά ατίθασος.
Θέλω να πάω Ιαπωνία εδώ και τρία χρόνια.
Είμαι δασκάλα πιλάτες αλλά κάνω μάθημα μόνο σε φίλους.
Οταν ήμουν στο σχολείο ήθελα να σπουδάσω εγκληματολογία.
Κολυμπάω στη θάλασσα και τον χειμώνα.
Χάνω συνέχεια τα κλειδιά μου.
Μαγειρεύω πολύ καλά, ειδικά όταν είμαι ερωτευμένη.
Έχω καταγωγή από Κόνιτσα.
Είμαι ακατάστατη.

Μετωπική σύγκρουση για Αργυρώ και Στέλλα - "Μία είναι η αλήθεια..."

Μπορεί δημοσίευμα να αναφέρει πως Τζομπανάκη, Πρωτόπαππα και Αυγουστίδης να αποχωρούν από τη σειρά, ωστόσο, μέχρι να βγει στο φως η αλήθεια, οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές στον Σασμό. Η δίκη του Αστέρη φτάνει και θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Επεισόδιο 123

Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Θα τα καταφέρει; Ο Μανόλης με τον Νικηφόρο επιστρέφουν στο χωριό, αλλά ο πρώτος θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη, που θα τον ταρακουνήσει. Σταύρος και Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα, και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου του Πετρή.

Ο Γεράσιμος δέχεται μία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του. Θα υποκύψει; Ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, που προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον. Η μέρα της δίκης ξημερώνει, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες...