Δύσκολες ώρες για τη Δανάη Μπάρκα - Το ανακοίνωσε στον αέρα του Mega

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τη Δανάη Μπάρκα - Το ανακοίνωσε στον αέρα του Mega

Η φετινή χρονιά φαίνεται πως δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τη Δανάη Μπάρκα. Πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, και χθες (11/4), όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, άγνωστοι της έσπασαν το αυτοκίνητό της στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, το περιστατικό έγινε στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα, η ίδια το παρακολούθησε από μακριά. Όσο και να προσπάθησε δεν μπόρεσε βέβαια να αποτρέψει τους ληστές από το να παραβιάσουν το αμάξι της.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για το αμάξι της

«Είχα ένα περιστατικό μετά την παράσταση. Συνήθως το αμάξι μου στο κέντρο το αφήνω σε πάρκινγκ αλλά χθες αποφάσισα να το αφήσω έξω. Καθώς πήγαινα στο αυτοκίνητό μου είδα κάτι ανθρώπους να το περιτριγυρίζουν. Άρχισα να πατάω το κουμπί του κλειδώματος και να φωνάζω για να τους δείξω ότι ήμουν εκεί.

Ξαφνικά βλέπω με τον αγκώνα τους να σπάνε το τζάμι. Τους φώναζα δεν έχει τίποτα μέσα και αυτοί ήταν χαλαροί. Μετά άρχισαν να τρέχουν. Τέλος πάντων μακάρι να είναι μόνο αυτά τα προβλήματά μας. Ήταν πολύ άγριο το ότι έβλεπα δύο ανθρώπους να σπάνε το αμάξι μου… Προσπαθούσα από μακριά να κάνω ό,τι μπορώ. Χαλάλι θα τα φτιάξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι συμβαίνει με την προσωπική της ζωή

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στοThe 2night show το βράδυ της Τετάρτης 6/4 μιλώντας πολύ άνετα με τον Γρηγόρη τόσο της εκπομπής αλλά και πιο προσωπικά της. Η παρουσιάστρια χωρίς κανένα ενδοιασμό σχολίασε τα νούμερα του Πάμε Δανάη μιας και φέτος αυτά είναι ανεβασμένα.

Είναι γνωστό πως η νεαρή στο χώρο, πέρυσι έκανε μονοψήφια νούμερα, ενώ φέτος τη βλέπουμε να έχει βελτιωθεί σε πολλά σημεία και να ξεπερνάει σε τηλεθέαση τρανταχτά ονόματα της πρωινής ζώνης.

Για ερωτικά της μίλησε στη συνέχεια, καθώς δεν έχει κρύψει τη σχέση της με τον Τίμο Ζαχαράτο. Με τους μάγειρες φαίνεται να είχε πολύ καλή σχέση αφού την γοήτευαν ιδιαίτερα. Αυτό δεν το έκρυψε στην συνέντευξη της, ωστόσο στο τι υπήρχε ανάμεσα σε εκείνη και τον Ρουβά το ψάχνουμε.

«Nομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι. Πέρυσι ήταν ένα κανάλι που είχε μόνο εμάς στην ψυχαγωγία, ενώ φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Έχουν έρθει άνθρωποι, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα με πάρα πολλά πράγματα να δει ο τηλεθεατής οπότε το ένα χέρι βοηθάει το άλλο. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο όλο το επιτελείο του καναλιού».

«Σε σχέση με την εκπομπή νιώθω προσωπικά ότι κατάλαβα κάποια λάθη που πέρσι δεν μου άρεσαν και τα είδα και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή. Φέτος, επειδή ακριβώς υπήρξαν και άνθρωποι που με συμβούλευσαν πολύ και τους εμπιστεύθηκα από την πρώτη στιγμή, νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί και οι ενέργειες όλης της ομάδας έδεσαν, που παίζει μεγάλο ρόλο μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Oι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει! Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος.

Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα».