Έχει μεγαλώσει πολύ! - Η κοινή εμφάνιση της Νόνης Δούνια με την κόρη της στην εβδομάδα μόδας

Είναι μία κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει μεγαλώσει πολύ! - Η κοινή εμφάνιση της Νόνης Δούνια με την κόρη της στην εβδομάδα μόδας

Η Νόνη Δούνια, που πρόσφατα συγκίνησε με τα λόγια της για την μητέρα της, είναι μία από τις διάσημες που βρέθηκαν στην εβδομάδα μόδας και συγκεκριμένα στη δεύτερη μέρα της Athens Xclusive Designers Week και δίπλα της ήταν η 16χρονη κόρη της.

Η Ρία έχει μεγαλώσει πολύ και, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν η μήτέρα της, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την κολύμβηση. Το χαμόγελό της είναι ίδιο με της Νόνης Δούνια και οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν την βραδιά των σχεδιαστών, ενώ η μόδα πιθανότατα είναι ένα από τα κοινά στοιχεία μαμάς και κόρης.

Η 16χρονη κόρη της Νόνης Δούνια - Η κοινή τους εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας

Η Νόνη Δούνια μαζί με την κόρη της

Η κόρη της Νόνης Δούνια

Η αποκάλυψη για τον σύζυγό της - «Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν σε άλλες σχέσεις...»

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε, το πρωί της Δευτέρας 24/01, τη Νόνη Δούνια, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε την νόσο που την ταλαιπωρεί από μικρή ηλικία, και μίλησε μεταξύ άλλων για το ρατσισμό που έχει δεχθεί, για την οικογένειά της, τη σχέση της με τους γονείς της, ενώ αποκάλυψε ότι έφυγε από εκπομπή λόγω ανάρμοστου σχολίου που δέχθηκε.

«Έγινα πολύ συνειδητοποιημένα μητέρα. Δεν υπάρχει το μητρικό φίλτρο, συμβαίνει όταν γνωρίσεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Την πρώτη μέρα που γνώρισα τον άντρα μου, στα 31 μου, κατάλαβα ότι θέλω να κάνω οικογένεια μαζί του.

Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν σε άλλες σχέσεις, βρεθήκαμε ελεύθεροι μετά από μήνες και από τότε είμαστε μαζί. Είμαστε ακόμα ερωτευμένοι και γι’ αυτό είμαστε μαζί ακόμα. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός, θαυμασμός και επικοινωνία», είπε χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια για τον σύζυγό της ενώ αποκάλυψε:

«Εννοείται ότι έχω δεχθεί και λόγω του φύλου μου, αλλά και λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου. Έχω αδικηθεί, μου έχουν μιλήσει άσχημα. Ήμασταν 18 ώρες με έναν σκηνοθέτη και με αποκαλούσε “το μοντέλο”.

Έχω φύγει από δουλειά, αλλά έχω φύγει και από ζωντανή εκπομπή γιατί ο καλεσμένος έκανε ένα σχόλιο προκλητικό. Ήμασταν πολλές κοπέλες στη μόδα μιας πρωινής εκπομπής και ο καλεσμένος έκανε ένα ανάρμοστο σχόλιο και ζωντανά σηκώθηκα κι έφυγα».

«Τα παιδιά μου θέλουν να έχουν τη δική τους ταυτότητα, και όχι να είναι τα παιδιά της Νόνης. Με έχουν μπλοκάρει στα social media, αποφεύγουν τις φωτογραφίες μαζί μου, δε θέλουν να τους ταγκάρω. Αν κάνω σχόλιο σε φωτογραφία των παιδιών μου είμαι τελειωμένη, δε θα μου ξαναμιλήσουν ποτέ. Ένα like κάνω και με το ζόρι», τόνισε για τη σχέση της με τα παιδιά της.