«Αυτοί που δυσανασχετούν να αλλάξουν κανάλι!» - Πυρ και μανία ο Μπιμπίλας για το σάλο του Super Mammy

«Αυτό το ανεκδοτάκι το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτοί που δυσανασχετούν να αλλάξουν κανάλι!» - Πυρ και μανία ο Μπιμπίλας για το σάλο του Super Mammy

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα και οι δηλώσεις του προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 13/4 στον αέρα της εκπομπής. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής και απασχόλησαν τις τελευταίες μέρες.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για το σάλο με το Super Mammy

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Μάρκος Σεφερλής "σπάει" την σιωπή του για το Super Mammy

Στην δικαστική του νίκη στην αγωγή που έκανε στην Έλενα Ακρίτα θέλησε να απαντήσει με μια ανάρτησή του ο Μάρκος Σεφερλής, αναφορικά με όσα γράφτηκαν για αυτόν μετά την εξέλιξη αυτή.

«Με ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου.

Δημιουργείτε μια ασπίδα γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς. Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο» είπε .

Το βίντεο έκλεισε με μία παραίνεση ο κόσμος την Κυριακή το βράδυ -οπότε και προβάλλεται το Super Mammy- να δει αυτό που θέλει διότι υπάρχουν «ένα σωρό προγράμματα» όπως είπε.

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ! Εμείς φίλες και φίλοι τα λέμε στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, στο θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, στο «5Χ5» και στο «Super Mammy», όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια! Η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία και δεν θ’ αλλάξει ποτέ!», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.